Kelkit SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Mayıs 2012 14:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kelkit SYDV Personel Alım İlanı

KELKİT İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Kelkit İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Mütevelli Heyetinin 03/05//2012 tarih ve 18/13 numaralı kararı gereği aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı genelge ile yürürlüğe konulan "SYD Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen adaylar arasından Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından yapılan mülakat sonucu 2 adet "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" ünvanlı personel istihdam edilecektir.

BAŞVURU TARİHLERİ: 07/05/2012 - 22/05/2012

BAŞVURU ŞEKLİ: Başvurular Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet adresi üzerinden http://app.aile.gov.tr/vakifilan/ adresinden ya da http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx adresinden online şeklinde olacaktır.
Başvuru yapan kişiler mülakata çağrılma durumlarının sistem üzerinden kontrol edebileceğinden mülakat aşamasına kadar başvuru yapan kişilere ilişkin bir işlem yapılmayacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ VE SAATİ: 29/05/2012 SAAT 14 :00

MÜLAKAAT YERİ : Kelkit İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı (Hükümet Konağı Kat:2 Kelkit/GÜMÜŞHANE ) Toplantı Salonu

1- ADAYLARDA ARANAN NITELIKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) Müracaat tarihinde 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşından gün almamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Dört Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak.

2- İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

3- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

4- Bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Aldığı sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge)

5- En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.(Çalışma zamanı yoğunlukla Vakıf dışında saha çalışması şeklinde olacağından araç kullanımında tecrübeli olmak)

6- İŞ-KUR'A kayıt yaptırmış olmak.

7- Seyahat engeli olmamak.

2- SÖZLEŞMELİ PERSONELİN YAPACAĞI İŞ, UNVAN, ÜCRET, ÇALIŞMA KOŞULLARI VE SÜRESİ:

İŞİN ÖZETİ: Sosyal yardım ve proje başvuru sahiplerinin ve Genel Sağlık Sigortası gelir testine ilişkin başvuru sahiplerinin muhtaçlığına ilişkin araştırmalarını mahallinde yürütmek, Mütevelli Heyetine sunulmak üzere "Sosyal İnceleme Raporunu" hazırlamak ve diğer kamu hizmetleri ile ilgili olarak hedef kitleye yönelik danışmanlık ve yönlendirme faaliyetlerini yürütmek.

ÜNVANI: Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

ÜCRETİ: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından 16.04.2012 tarihinde yayınlanan genelgeye göre (Ek-1'e) belirlenir. (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Unvan, Nitelik, Kıdem ve Ücret Skalası Cetveli)

ÇALIŞMA KOŞULLARI:

Çalışma Saatleri: Hafta içi 08.00-17.00

Çalışma zamanı yoğunlukla Vakıf dışında geçer.

Çalışma esasen saha çalışması şeklindedir.

İşin Süresi: Belirsiz Süreli-Daimi (2 Ay Deneme Süreli)

3- MÜLAKATA ÇAĞRILACAK ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Usul esaslar uyarınca, başvuruların KPSS puanına göre sıralanmasından sonra, puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacak kadro sayısının üç katı kadar aday (6 kişi) mülakata çağrılacak ve şartları taşıdıklarını gösteren belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini Vakfa teslim edecektir.

1- İşe başvuru dilekçesi (dilekçede, adayların tebligatlar için yazışma adresleri ile ev ve cep telefon numaralarını özellikle belirtmesi gerekmektedir).

2-Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulunan nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi.

3-Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.

4-Diploma fotokopisi.

5-Adli sicil belgesi.

6-Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi

7-Kendi el yazısı ile yazılmış olan özgeçmiş mektubu.

8-Ehliyet Belgesi fotokopisi,

9- Askerlik yaptığına dair terhis belgesi veya askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge

10- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 sınav sonuç belgesi,

11-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu.

4- DİĞER HUSUSLAR

1-Başvurular içinden KPSS-P3 puanına göre en yüksek puanı alan ilk 6 aday mülakata çağrılacaktır. Mülakata katılmaya hak kazananlar Kelkit Kaymakamlığının resmi internet sitesi www.kelkit.gov.tr adresinde ve Hükümet Konağı İlan Panosunda 22 Mayıs 2012 ile 29 Mayıs 2012 tarihleri arasında ilan edilecektir.

2-29 Mayıs 2012 Salı günü saat 14:00' da Kelkit Kaymakamlığı toplantı salonunda mülakat yapılacaktır. Mülakat sonucunda kazanan 2 aday belirlenecektir. İşe girmeye hak kazananlar Kelkit Kaymakamlığının resmi internet sitesi www.kelkit.gov.tr adresinde ve Hükümet Konağı İlan Panosunda ilan edilecektir.

3-Mülakat neticesinde yeterli görülen adaylar için Personel İşe Giriş Bilgi Formu doldurularak sonuç sistem üzerinden Genel Müdürlüğe bildirilir. Yapılan kontrol neticesinde Genel Müdürlük tarafından işe alım koşullarını taşıdığı tespit edilen kişi sistem üzerinden Vakfa bildirilir, sözleşme yapılır ve işe başlatılır.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta veya istediği sayıda personel almakta serbesttir.

5- MÜRACAT İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat yeri: Kelkit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Hükümet Konağı Kat:1 KELKİT/GÜMÜŞHANE

Kelkit SYD Vakfı : Tel: (0456) 317 19 94 - Faks: 0456 317 29 54

İnternet adresi: http://www.kelkit.gov.tr/

e-posta: [email protected]

İLANEN DUYURULUR.