Kırıkhan SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mayıs 2012 14:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkhan SYDV Personel Alım İlanı

KIRIKHAN Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen ?Norm Kadro Standartları, Nitelikleri,Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca aşağıdaki esaslar dahilinde (3) KİŞİ SOSYAL YARDIM VE İNCELEME ELAMANI, (1) BÜRO GÖREVLİSİ (1) ŞOFÖR SÖZLEŞMELİ ELAMAN İŞE ALIM İLANI

I-ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

Alınacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir.

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4. Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7. Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8. Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak iş için gerekli özelliklerden (4 yıllık Yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmak) ihtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından Mülakat sırasında (Sosyoloji ve Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olanlar tercih edilebilir), ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından yabancı dil bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek, sürücü belgesi (ehliyet) vb. özel şartlar da aranabilir.

9- En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Bilgisayar sertifikasına sahip olmak, İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,

10- Yardımcı Hizmet Görevlisi (Şoför) olarak yapılacak başvurularda en az Ortaöğretim mezunu olmak, B sınıfı ve üstü sürücü belgelerinden birine sahip olmak,

11-İşe alınacak elamanlar için 2 ay deneme süresi olacaktır.

II-BAŞVURU AŞAMASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

Üzerinde TC Kimlik numarası yazılı bulanan nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi 3.Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf.

KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi (Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlileri ve Büro Görevlileri için)

Adli Sicil Belgesi

Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti,

Varsa Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi,

Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (İşe alım kararından sonra istenecektir)

Özgeçmiş. (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.

Erkek adaylar için askerlikle ilgilisi olmadığına dair belge

III-BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1- Başvurular 04.05.2012 Cuma günü Hatay İli Kırıkhan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi İnkılap Sokak No:13/B adresine şahsen yapılacaktır.

2- Başvuran adaylar, KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday sözlü mülakata çağrılacaktır.

3 -Başvurular 18.05.2012 tarihinde saat 17.00?de sona erecektir