Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mayıs 2012 10:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DUYURU

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır. Başvuracak adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu'nca onaylanmış olması şarttır

657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve Özel şartlan sağlamış olmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde ( http://www.gumushane.edu.tr/dosya/ogretim_uyesi_basvuru.doc ) başvurdukları anabilim dalını ve sınava girecekleri yabancı dili belirterek (Yabancı Dil Başarı Belgesi olanlar ekleyeceklerdir.) ekinde. 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir. Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)

Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün süre içerisinde Gümüşhane Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda postada meydan; gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların Yabancı Dil Sınav yeri ve tarihleri daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.

Başvuruda bulunan adayların, başvurdukları kadro ile ilgili koşullan sağlamadığı sonradan tespit edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvuruları iptal edilecektir.

İlgililere duyurulur.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALİ KADRO UNVANI KADRO DER. KADRO ADEDİ AÇIKLAMA
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Dili ABD Yrd. Doç. 3 1 Alanında Doktora yapmış olmak.
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Dili ABD Yrd. Doç. 3 1 Türkçe Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak.
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Edebiyatı ABD Yrd. Doç. 1 1 Türkçe Eğitimi atanında Doktora yapmış olmak.
ilahiyat Fakülte» Felsefe ve Din Bilimleri Din Sosyolojisi ABD Yrd. Doç. 1 1 Din Sosyolojisi veya Din Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak .
Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Din Psikolojisi ABD Yrd. Doç. 3 1 Alanında Doktora yapmış olmak.
Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yakınçağ Tarihi ABD Doçent 1 1 Yeniçağ ve Yakınçağ tarihinde Doçent unvanı almış olmak.
Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi - Doçent 3 1 Halk Saflığı alanında Doçentlik unvanı almış olmak.