Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mayıs 2012 09:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki aranan şartları taşıyan Öğretim Üyeleri alınacaktır. Başvurular ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (On Beş) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23 ve 25. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmak şartıyla,

Doçent kadrolarına başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, Askerlik Durum Belgesi, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, nüfus cüzdanı örneği, 2 adet fotoğraf ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.)

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalı ile yabancı dillerini belirten dilekçelerine; özgeçmiş, Askerlik Durum Belgesi, 2 adet fotoğraf, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, nüfus cüzdanı örneği, varsa yabancı dil başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı ekleyerek ilgili birime şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Başvurularda 2547 sayılı Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendine göre üniversitemizce ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır. Yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek, adaylara ilgili birim tarafından duyurulacaktır.

Kurum dışından başvuracaklardan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar onaylı Hizmet Belgesini başvuru belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

NOT: İlanımıza http://www.kastamonu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ/ANABİLİM DALI UNVANI DERECE ADET AÇIKLAMALAR
Beden Eğitimi ve Spor Y.O Spor Yöneticiliği Yrd. Doç. 3 1 Beden Eğitimi ve Spor alanlarında Doktora yapmış olmak. Boks Antrenörlüğü belgesine sahip olmak.
Antrenörlük Eğitimi Yrd. Doç. 3 1 Beden Eğitimi ve Spor Anabilim dalında Doktora yapmış olmak. Güreş Antrenörlüğü belgesine sahip olmak.
Fazıl Boyner Sağlık Y.O Beslenme ve Diyetetik Bölümü Yrd. Doç. 5 1 Kanserde gen polimorfizmi üzerine doktora yapmış olmak
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Yrd. Doç. 5 1 Lenfosit DNA hasarı konusunda doktora yapmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat/İktisat Politikası Yrd. Doç. 5 1 Küreselleşme Sürecinde Ülkelerin Kalkınma Kriterlerindeki Değişimin Analizi Konusunda Doktora Yapmış Olmak.
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yrd. Doç. 4 1 Banka ve Tahkim Hukuku Alanda Çalışmaları Olmak
Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Doçent 1 1  
Türk Dili ve Edebiyatı Yrd. Doç. 3 1 Rami Divanı üzerine doktora yapmış olmak
Türk Dili ve Edebiyatı Yrd. Doç. 3 1 Eski Türkçe?de Sıfatlar konusunda doktora yapmış olmak
Türk Dili ve Edebiyatı Yrd. Doç. 4 1 16. yüzyıl Klasik Türk Edebiyatı üzerine doktora yapmış olmak.
Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği/Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi Yrd. Doç. 3 1 Azo akrilat polimerleri konusunda doktora yapmış olmak.
Eğitim Fakültesi İlköğretim/Matematik Eğitimi Yrd. Doç. 3 1 Matematik Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Kastamonu Meslek Y.O İnşaat Doçent 1 1  
Cide Rıfat Ilgaz Meslek Y.O Kaynak Teknolojisi Yrd. Doç. 5 1 Metalurji Eğitimi Anabilim Dalında doktora yapmış olmak.
TOPLAM 14