Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 26 Nisan 2012 11:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuracak Adaylardan;

1-Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2-Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

Duyurulur.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Ortodonti Doçent 1 1 Konik ışınlı bilgisayarlı tomografi cihazını kullanarak araştırmalar yapmış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Pedodonti Doçent 1 1 Amelogenesis imperfectalı dişlerde deproteinizasyonun kompozit bağlanma direncine etkileri konusunda çalışma yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatı Alman Dili ve Edebiyatı Profesör 1 1 Türk-Alman göçmen Edebiyatı, Doğu-Batı kültür ilişkisi ve Neo Klasisizm ve Wilhelm von Scholz üzerine çalışmaları olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Sist . Felsefe ve Mantık Doçent 2 1 Sanat Felsefesi ve Heidegger üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Geometri Doçent 1 1 Semi- riemann Geometri üzerine çalışmaları bulunmak.
Nazilli İ.İ.B.F. İktisat İkt.Glş . ve Uluslararası İkt . Doçent 1 1 Ekonomik büyüme ve karşılaştırmalı ülke ekonomileri konularında çalışmaları olmak.
Nazilli İ.İ.B.F. İktisat İktisat Politikası Doçent 2 1 Doktora tezini para politikası alanında yazmış olmak ve Türkiyenin Güncel Makroekonomik konularına ilişkin çalışmaları bulunmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Doçent 1 1 Nörosonoloji , nörolojik yoğun bakım ve hayvanlarda serebral iskemik deney modelleri konusunda deneyimli olmak.
Turizm İşlt.ve Ot.YO . Yiyecek İçecek İşlt . Yiyecek İçecek İşlt . Doçent 3 1 Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Bölümü: Destinasyon tanıtımı, hizmet kalitesi çıkarımları ve müşteri davranışı alanında çalışmaları olmak.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Fitopatoloji Doçent 1 1 Mikoloji, toprak kaynaklı fungal hastalıklar konusunda çalışması bulunmak
Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Peyzaj Mimarlığı Doçent 1 1 Kentsel ve kırsal rekreasyon alanları, peyzajda görsel kalite analizi konusunda çalışmaları olmak.