Tunceli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Nisan 2012 08:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tunceli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Tunceli ÜniversitesiRektörlüğünden:

Üniversitemizebağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunu ve ÖğretimÜyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarıncaöğretim üyesi alınacaktır.- Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmedearanılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir

MÜRACAATTAİSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ:

1 ? PROFESÖRKADROLARI İÇİN :

- AdaylarPersonel Daire Başkanlığına müracaat ederken, dilekçe ile birlikte özgeçmiş,yayın listesi, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi, lisans, yükseklisans, doktora veya uzmanlık belgeleri ile birlikte nüfus cüzdan fotokopisi veiki adet fotoğrafla birlikte 6 takım dosyayı Personel Daire Başkanlığına teslimedeceklerdir. Ayrıca,"Öğretim ÜyeliğineYükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin 17.maddesi gereğince yayın listelerinde başlıca araştırma eserlerinibelirteceklerdir.

2 - DOÇENTKADROLARI İÇİN:

- Adaylar,Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi,nüfus cüzdan fotokopisi, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi,lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri ve iki adet fotoğraf,yayın listesi, özgeçmiş ve yayınlarının birer örneği (4 takım) dosya halindeteslim edeceklerdir.

SON BAŞVURUTARİHİ:

İlanımızınResmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15.gündür.

Fakülte/Anabilim Dalı Profesör Doçent Açıklamalar
Adet Drc . Adet Drc .
EDEBİYAT FAKÜLTESİ          
Eski Türk Edebiyatı 1* 1 - - *Fars Dili ve Edebiyatı Alanında Yayınları olmak.
Felsefe Tarihi - - 1* 1 *Felsefe Tarihi Anabilim Dalında Doçentliğini almış olup Türk İslam Tarihi ile ilgili çalışmaları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ          
Hukuk Bilimleri     1* 2 *İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dalında Doçentliğini almış olup Türk İslam Tarihi ile ilgili çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ          
Gıda Bilimleri     1* 1 * Biyomonitör Bitkiler ve Gıda Örneklerinde Türleme konularında çalışmaları olmak.