AB hibe programları için bağımsız değerlendirici alım ilanı

İlan Giriş : 29 Mayıs 2005 23:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
AB hibe programları için bağımsız değerlendirici alım ilanı

AB HİBE PROGRAMLARI İÇİN BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİLER GÖREVLENDiRiLECEKTiR.

Devlet Planlama Teşkilatı tarafından yürütülen ve AB MEDA programı çerçevesinde desteklenen Doğu Anadolu Kalkınma Programı (DAKF) ve AB katılım öncesi mali yardım programı çerçevesinde desteklenen Samsun, Kastamonu ve Erzurum Düzey-2 Bölgeleri Kalkınma Programı (SKE) kapsamında hibe yardımından faydalanacak projelerin teknik ve mali değerlendirmesini yapmak üzere bağımsız değerlendiriciler görevlendirilecektir. Değerlendiricilerin Temmuz ve Ekim 2005 tarihleri arasında başvuracak proje sayısına bağlı olarak l ila 2 ay arasında çalışması beklenmektedir. Değerlendiricilerin 4 yıllık üniversite mezunu ve aşağıdaki alanlardan en az birinde 5 yıllık deneyim sahibi olmaları gerekmektedir.

? Tarım ve kırsal kalkınma
? Turizm ve çevre
? Sosyal kalkınma
? Küçük ve Orta boy işletmeler
? Küçük ölçekli altyapı,
? Yerel kalkınma girişimleri

Başvuru sahiplerinin ayrıca yeterli İngilizce bilgisine sahip olmaları gerekmekte olup, aşağıdaki hususlarda bilgi sahibi olmaları tercih sebebi olacaktır.

? Proje yönetimi ve/veya idari, mali ve teknik konularda proje değerlendirmesi
? AB yardımı ve ilgili tüzükleri
? Hibe yardımı uygulaması ve yönetimi
? Sivil Toplum Kuruluşları
? Yerel ve bölgesel yönetimler
? Kamu mevzuatı ve finansmanı prosedürleri

Başvuru için www.cfcu.gov.tr veya www.dpt.gov.tr adreslerinden temin edilecek CV formatma göre İngilizce olarak hazırlanacak özgeçmişlerin [email protected] adresine e-posta yoluyla veya yazılı olarak aşağıdaki adrese teslim edilmelidir.

MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ
Ehlibeyt Mahallesi 6-Sokak No: 16/8, Ekşioğlu İs Merkezi Kat:4
06520 Balgat/ANKARA
Son başvuru tarihi 10 Haziran 2005 olup posta ile yapılacak başvuruların aynı tarihte saat 17.00'ye kadar teslim edilmesi gerekmektedir.