Merkez Bankası İşletmen Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Nisan 2012 09:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Merkez Bankası İşletmen Alım İlanı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NA İŞLETMEN ALINACAKTIR

Bankamız teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere sınavla İşletmen alınacaktır.

1 - ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR

Yükseköğretim kurumlarının önlisans programlarının bilgisayar, elektrik veya elektronik alanlarından mezun olmak (Lisans mezunlarının başvurulan kabul edilmeyecektir.), 2010 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan 70 ve üzerinde KPSSP93 puanı almış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamak (20 Nisan 1982 ve daha sonra doğanlar. Bankamız çalışanlan için bu şart aranmaz.), Askerlik görevini yapmış olmak (erkek adaylar için), Vardiya düzeninde çalışması için herhangi bir engeli bulunmamak, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği'nin 10. maddesinde yazılı diğer nitelikleri taşımak.

2 - SINAVLAR

KPSS puanı en yüksek adaydan başlayarak yapılacak sıralama sonucunda ilk 24 aday (24. adayla aynı puanı alan adaylar dahil) sözlü sınav-mülakata çağırılacaktır. Kontenjana girmeye hak kazanan adaylar ile sözlü sınav-mülakatın yeri, tarihi ve sonucu Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecektir. (Adaylara, ayrıca yazılı olarak duyuruda bulunulmayacaktır.) Sözlü sınav-mülakatta başarılı olan adayların, KPSS puanı ile sözlü sınav-mülakat puanlarının ortalaması alınmak suretiyle belirlenecek başarı sıralamasına göre tercih edebilecekleri birime atamaları yapılacaktır.

3 - BAŞVURU Adaylar 09 Nisan 2012 tarihinden 20 Nisan 2012 tarihi çalışma saati sonuna kadar, Bankamız internet sitesi (www.tcmb.gov.tr) İnsan Kaynakları sayfasından elektronik olarak başvuruda bulunacaklardır. Başvuru ile ilgili daha fazla bilgiye Bankamız internet sitesinden ulaşılabilir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.