İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Uzman Tabip ve Kadrolu Tabip Alım İlanı

İlan Giriş : 20 Mayıs 2005 10:15, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Uzman Tabip ve Kadrolu Tabip Alım İlanı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE SÖZLEŞMELi UZMAN TABİP VE KADROLU TABÎP ALINACAKTIR

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Ayazağa ve Maçka kampusu Mediko-Sosyal Merkezinde istihdam edilmek üzere aşağıda nitelikleri ve statüsü belirtilen 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4/B maddesine göre 7 adet Uzman Tabip ile aynı kanunun değişik 36.45.74 ve 92. maddeleri uyarınca 2 adet kadrolu Tabip alınacaktır.

Alınacak sözleşmeli ve kadrolu tabiplerin mülakatları 07 Haziran 2005 Salı günü saat 14:30' da, İ.T.Ü. Ayazağa Kampusu Rektörlük'binasında yapılacaktır.

İsteklilerin ilanın yayın tarihinden itibaren 30.05.2005 tarihine kadar I.T.Ü. Ayazağa kampüs'ühde bulunan Personel Daire Başkanlığına nüfûs cüzdanları ve bir adet vesikalık fotoğraflarıyla şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yapılan müracaatları değerlendirip göreve alıp almama konusunda idarenin takdir hakkı saklıdır.

Not: İstihdamına karar verilen Sözleşmeli Uzman Tabiplerin herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan emekli maaşı almamaları gerekmektedir.

BAŞVURULARDA ARANACAK ŞARTLAR

1- Türk Vatandaşı olmak.
2- Ağır hapis veya taksirli suçlar hariç olmak üzere 6 aydan fazla hapis yahut affa uğramış olsa bile zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtekarlık, emniyeti suistimal, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hükümlü bulunmamak.
3- Kamu haklarından kısıtlı olmamak.
4- Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve karışmamış veva katılmamış olmak.
Yasa dışı ideolojik amaçlı taaııyetıere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak.
5- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı, vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

BÎRİMİ DER./ ADET UNVANI UZMANLIK DALI STATÜSÜ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
-/7
Uzman Tabip Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı, Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı, K.B.B. Uzmanı, iç Hastalıkları Uzmanı Sözleşmeli
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
5/2
Tabip Göz Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı Kadrolu
TOPLAM
9