Kafkas Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 17 Mayıs 2005 00:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kafkas Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Aşağıdaki İlan Üniversitenin sitesinden 16/05/2005 tarihinde alınmıştır.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre Üniversitemize Öğretim Elemanı alınacaktır.

Profesör kadrosu için adayların başvuru dilekçelerine; özgeçmişini, Nüfus Cüzdan Örneğini, 2 adet fotoğrafını, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve bitin doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı?na başvurmaları gerekmektedir.

Doçent kadrosu için adayların başvuru dilekçelerine; özgeçmişini, nüfus cüzdan örneğini, 2 adet fotoğrafını, , Doçentlik belgesini veya noterden onaylı suretini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların,dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmiş,nüfus cüzdan örneği, 2 adet fotoğraf,Doktora başarı belgesi,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosya ili birlikte ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik için ÜDS veya KPDS?den en az 65 puan almış olanlar yabancı dil sınavından muaf sayılacaklardır. .Diğer halde Üniversitemizce yapılacak yabancı dil sınavında başarılı olmaları gerekmektedir.

Öğretim Görevlisi ve Okutman kadrosuna başvuracak adayların başvuracakları bölüm, anabilim dallarını belirtir dilekçelerine onaylı, öğrenim belgesi Transkriptini (not ortalaması 100 üzerinden en az 60 veya 4 üzerinden 2.4 olanlar), nüfus cüzdan örneği, 2 adet fotoğraf, özgeçmişi, LES Sonuç Belgesi (başvurulan dalın puan türünden en az 45 puan, Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlileri hariç) askerlik belgesi, sabıkasızlık belgesi ile hizmet belgesi varsa yayınlarını ekleyerek Öğretim Görevlilerinin ilgili birimlere, Okutmanların Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı Dil Okutmanlığı için başvuruda bulunan adaylardan B düzeyinde KPDS veya eşdeğer düzeyde belge şartı aranacaktır.

İlan edilen kadrolara ilgili makamlardan gerekli izin alınıp kadro aktarımı tamamlandıktan sonra atama yapılabilecektir

Tüm başvurular,gazete ilanını müteakip ilk 15 gün içerisinde yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Müracaat dilekçelerinde adaylar yazışma adresi ve telefon numaralarını mutlaka belirteceklerdir.

Yardımcı Doçent adaylarının Yabancı Dil Sınav tarihleri ilgililere ayrıca başvuruda bulunduğu birimlerce duyurulacaktır.

NOT : Kafkas Üniversitesi Profesörlüğe, Doçentliğe ve Yardımcı Doçentliğe Yükseltilme ve Atama ilkeleri ile ilan metni kafkas.edu.tr İnternet adresinde görülebilir.

İlanı görmek için tıklayın.