Eti Maden İşletmeleri Özürlü Daimi İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Mayıs 2005 00:01, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eti Maden İşletmeleri Özürlü Daimi İşçi Alım İlanı

Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü?ne daimi statüde aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda özürlü işçi alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Meslek Adı: Bilgisayar İşletmeni, Alınacak İşçi Sayısı: 3, Tahsili: Meslek Yüksekokulu Mezunu, Mezun Olduğu Bölüm/Alan: Bilgisayar Bölümü mezunu olmak, Askerlik Durumu: -, Cinsiyeti: Erkek/Kadın, Yaş Sınırı: 18-30 (İlan tarihinde 31 yaşından gün almamış olmak), Çalışma Süresi: Sürekli

İşçinin Çalışacağı İşyeri:

Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü - Bandırma/Balıkesir

Yukarıda belirlenen talep koşullarına durumu uyan adayların 18 Mart 2004 tarih, 25406 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan ??Özürlü ve Eski Hükümlülerin Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi olarak İstihdam Edilecek Özürlüler Hakkında Uygulanacak Sınav Yönetmeliği? uyarınca değerlendirilmek üzere, Talebin yayımlandığı ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (10-11 Temmuz 2004 Tarihinde yapılan Merkezi KPSS Sınav Sonuç Belgesinin bir örneği ile birlikte talep şartlarına durumu uyanların Eti Maden İşletmeleri?nin aynı şartları taşıyan bir talebine başvuracaklardır. Kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

Belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmiyecektir.