Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Mart 2012 15:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin yukarıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun?un ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarihli ve 26953 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSUNA BAŞVURU İÇİN ARANACAK ŞARTLAR :

A- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR :

1- 657 sayılı Kanun?un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılacak her türlü atamada son 3 (üç) yıllık ALES?ten (mezun olunan alanda) en az 70 puan almış olmak.

3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

4- Not dönüştürmelerinde YÖK Başkanlığının dönüştürme tabloları dikkate alınacaktır.

B- MUAFİYET:

Doktorasını tamamlamış olanlar, 29.06.2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Projesi kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kontenjanlarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.

C- BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER :

1- Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, kadro unvanı,kadro derecesi, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe ile Başvuru Formu (http://www.karatekin.edu.tr) adresinden temin edilebilir. (Örnek Dilekçe ve Başvuru Formu ilan metninin altında bulunmaktadır)

2- Lisans diploma örneği (Onaylı)

3- Lisans transkript belgesi (Onaylı) (Not dönüştürmelerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına ait dönüşüm tabloları esas alınacaktır)

4- Ales belgesi fotokopisi

5- Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi (Onaylı)

6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

7- 2 adet vesikalık fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)

8- Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için) (Onaylı)

9- Savcılık belgesi (Onaylı)

10- Hizmet Belgesi (Daha önceden kamuda çalışmışlığı varsa veya çalışıyorsa) (Onaylı)

11- Özgeçmiş

NOT : Onaylı istenen belgelerin, Resmi Kurmumlarca "Aslı Gibidir" yapılarak onaylanması yeterlidir.

Başvurular Çankırı Karatekin Üniversitesi Kızılırmak Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Şahsen veya Posta yoluyla yapılabilecektir.

Süresi içinde yapılamayan, postadaki gecikmeler ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.

Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemiz web adresinde yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU ADRESİ :

Cumhuriyet Mh.Ş.P.Üsteğmen Erdem Öztürk Sok.No:12/6 18100 Merkez / ÇANKIRI

Tel: +90 376 213 26 26

  İlgili Fakültelerin Tarla Bitkileri Bölümünden Mezun olmak ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Alanında Yüksek Lisans yapmış olmak. Öğretim Görevlisi 1 21 Mart 2012