Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Mart 2012 08:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz Fen Fakültesine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dalına Yardımcı Doçent alınacaktır.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, dilekçelerinde başvurdukları birimi, bölümü, anabilim dalını ve sınava girecekleri yabancı dillerini belirterek ekinde özgeçmiş noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, 3 Adet Fotoğraf ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili Fakülteye başvurucaklardır.

GENEL AÇIKLAMALAR:

1- Adaylar ilana başvurularını ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde belirtilen birimlere yapacak ve evraklarını teslim edeceklerdir.

2- Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi istenilen belgelerin bir tanesi eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4- Adayların, bütün yayın dosyalarında yüksek lisans tezi, doktora tezi, özgeçmiş, yayın listesi ve eğitim durumlarına ilişkin belgelerle birlikte yayınlarını ve özgeçmişlerini içeren bir CD veya DVD'yi başvuracakları birime teslim etmeleri gerekmektedir.

5- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Duyurulur.

BİRİMİ/BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI/ PROGRAMI UNVAN DERECE ADET İLANDA ARANAN ŞARTLAR
FEN FAKÜLTESİ
Matematik Analiz ve Fonksi - yonlar Teorisi Yrd. Doç. 4 1 Matematik alanında Doktora yapmış olmak.