Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Mart 2012 08:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır.

Detaylı bilgi Üniversitemizin http://www.gop.edu.tr adresinde mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Adedi Açıklama
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yrd.Doç . 1 Tıp elektroniği ve termoelektrik konularında çalışmalar yapmış olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yrd.Doç . 1 Elektronik ve haberleşme mühendisliği anabilim dalında doktora yapmış, yapay zeka ve işaret işleme konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Diş Hastalıkları ve Tedavisi Yrd.Doç . 1  
Klinik Bilimler Protetik Diş Tedavisi Yrd.Doç . 1  
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Halk Sağlığı Yrd.Doç . 1  
Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Yrd.Doç . 1 Dizi uzayları ve matris dönüşümleri alanında çalışmalar yapmış olmak.
Matematik Cebir ve Sayılar Teorisi Yrd.Doç . 1 Esnek cebir alanında çalışmalar yapmış olmak.
İstatistik İstatistik Yrd.Doç . 1  
Eğitim Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Yrd.Doç . 1  
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Yrd.Doç . 1 Bölgesel ve savunma politikaları alanında doktora yapmış olmak.
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Yrd.Doç . 1 Uluslararası ilişkiler teorileri ve dış politika alanında doktora yapmış olmak.
İşletme Üretim Yönetimi ve Pazarlama Yrd.Doç . 1 Stratejik pazarlama alanında doktora yapmış olmak.
Kamu Yönetimi Yönetim Bilimleri Yrd.Doç . 1 Yerel Yönetimler alanında doktora yapmış olmak.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi   Yrd.Doç . 1 Hareket ve antrenman alanında doktora yapmış ve tenisle ilgili çalışmaları olmak.