Marmara Üniversitesi Naklen veya Yeniden Atama İle Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Mart 2012 08:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Marmara Üniversitesi Naklen veya Yeniden Atama İle Personel Alım İlanı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLUGU'NDEN

Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı Birimlerde görev vapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Memur, Bilgisayar İmletmeni, Sekreter ve Şoför ihtiyacını karşılamak üzere, diğer Kurum ve Kuruluşlardan NAKLEN TAYİN veya YENİDEN ATAMA yoluyla personel alınacaktır.

Başvurmak isteyenlerin aşağıda unvanı, derecesi, adedi ve aranan özelliklen belirtilen kadrolara ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Cöztepe/İSTANBUL adresine veya [email protected] e-mail adresine dilekçeleri ve özgeçmişleri ile başvurmaları gerekmektedir.

İlan olunur.

M.Ü.Personel Dai.Başk. Tel: O 216 414 05 45 -1421

KADRO UNVANI DERECE ADET ARANAN ÖZELLİKLER

Memur 6.D. 1 Herhangi bir Lisans Programından Mezunu olmak M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmem Sertifikası Sahibi Olmak

Memur 7.D. 10 Herhangi bir Onlisans Programından Mezunu olmak M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar işletmeni Sertifikası Sahibi Olmak

Memur 8.D. 8 Herhangi bir Önlısans Programından Mezunu olmak M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak

Memur 9.D. 2 Herhangi bir Ortaöğretim Programından Mez.Olmak

Memur 10.D. 2 Herhangi bir Ortaöğretim Programından Mez.Olmak

Bilgisayar İşletmeni6.D.1 Herhangi bir Lisans Programından Mezunu olmak M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak

Bilgisayar İşletmeni 7.D. 3 Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (Internet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama onlisans programlarının birinden mezun olmak.

Bilgisayar İşletmeni 8.D 1 Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı [internet). Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama onlisans programlarının birinden mezun olmak.

Sekreter 7.D. 4 Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi onlisans programlarının birinden mezun olmak.

Sekreter 8.D. 1 Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi onlisans programlarının birinden mezun olmak.

Şoför 10.D. 2 Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. B Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak İstenilen Sınıftaki Surucu Belgesine En Az (5) Yıldır. Sahip Olmak.

GENEL TOPLAM 35

Not: Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan veya ayrılan (tercihen Üniversitelerden)