Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Mart 2012 08:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DUYURU

Üniversitemiz Akademik Birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Ayrıntılı bilgi Üniversitemiz (www.erciyes.edu.tr) web sayfasının duyurular kısmında mevcuttur.

İlan olunur.

BİRİMİ BOL'ABD, ASD PROG UNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
Eğitim Fakültesi (İlköğretim Bölümü) Fen Bilgisi Eğitimi Yrd. Doç. 3 1 Doktorasını Kimya Eğitimi Alanında Yapmış Olmak. Bilimin Doğası ile İlgili Çalışmalar Yapmış Olmak.
(İlköğretim Bölümü) Sınıf öğretmenliği Eğitimi Yrd. Doç. 3 1 Sınıf öğretmenliği Alanında Doktora Yapmış Olmak. Türkçe Öğretimi Konusu ile İlgili Çalışmalar Yapmış Olmak. Drama Liderliği Belgesi Sahibi Olmak.
Seyrani Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar Yrd. Doç. 3 1 Yüksek Dayanımlı Betonarme Döşemeler Konusunda Doktora Yapmış Olmak
Biyometri ve Genetik Yrd. Doç. 3 1 Hayvancılıkta Gen Ekspresyonu ve Tanımlanması Konusunda Doktora Yapmış Olmak.
Tarımsal Makine Sistemleri Yrd. Doç. 3 1  
Sağlık Bilimleri Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Yrd. Doç. 3 1 Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği veya İç Hastalıkları Hemşireliği Alanında Doktora Yapmış Olmak.
İç Hastalıktan Hemşireliği Yrd. Doç. 3 1 İç Hastalıkları Hemşireliği Alanında Doktora Yapmış Olmak.
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Yrd. Doç. 3 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Alanında Doktora Yapmış Olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Yrd. Doç. 3 1 Diş Hastalıkları ve Tedavisi ABD Doktora Yapmış Olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Yrd. Doç. 3 1 Üretim Yönetimi Alanında Çizelgeleme ve Petri Ağları Üzerine Çalışmaları Olmak.
Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Yrd.Doç . 3 1  
Halil Bayraktar SHMYO   Yrd. Doç. 3 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik Alanında Lisans Eğitimi Almış Olmak. Moleküler ve Hücre Biyolojisi Alanında Doktora Yapmış Olmak.