Antakya Belediyesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Şubat 2012 10:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Antakya Belediyesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL İSTİHDAMI İLANI

1-İSTİHDAMIN AMAÇ ve KAPSAMI:

1.1) İdaremizin ihtiyaç duyduğu Yol Proje Mühendisliği ve Hidrolik Mühendisliği branşında; 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. maddesinin 3? üncü fıkrası hükümlerince boş kadro karşılığı, tam zamanlı sözleşmeli 2 adet personel istihdam edilecektir.

1.2) Adaylardan başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin müracaatları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında; 26.09.2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

1.3) Başvuru Sonuçları, Son Müracaat tarihini takip eden 5 (Beş) gün içinde açıklanır. Sonuçlar Antakya Belediyesi www.antakya.bel.tr İnternet sayfasından duyurulacak, adayların adresine yazılı olarak ayrıca bildirilecektir.

2- BAŞVURU ŞEKLİ:

2.1) 5. ve 6. maddedeki Başvuru şartları ve Özel Şartları taşıyan adaylar; özgeçmişleri ile beraber 7. maddede tarif edilen belgeleri 01/03/2012 tarihinden 20/03/2012 tarihi, mesai saati bitimine kadar elden veya posta ile teslim edeceklerdir. (Posta ile yapılacak müracaatların son müracaat tarihi olan 20/03/2012 tarihinde Antakya Belediye Başkanlığında olacak şekilde postaya verilmesi gerekmektedir. Olası gecikmelerden Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

3-MÜRACAAT YERİ : Antakya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:2 Kat:6 Antakya/HATAY

4-SÖZLÜ/MÜLAKAT YERİ: Başvurusu kabul edilen ve duyurulan adaylar 26/03/2012 tarihinde saat10.00?da Antakya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır. Mülakatlar 6. maddedeki şartları ihtiva etmek üzere bilgisayar başında uygulamalı olarak yapılacaktır.

5-BAŞVURU ŞARTLARI:

5.1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,

5.2) Yol proje Mühendisliği ve Hidrolik Mühendisliği alanına başvuruda bulunabilmek için Mühendislik Mimarlık fakültelerinin Mühendislik veya bunlara denk sayılacak bölümlerinden mezun olmak. Ancak Yol Proje Mühendisliği branşında Üniversitelerin ?İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ VEYA BUNLARA DENK SAYILACAK? bölümünden mezun olmak ve Hidrolik Mühendisliği branşında Üniversitelerin ?İNŞAAT VEYA ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİ İE BUNLARA DENK SAYILACAK? bölümünden mezun olmak tercih sebebi olacaktır.

5.3) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2010 yılı ve 2011 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS ? B grubu KPSSP3 puan türüne göre sonuç belgesi ibraz etmek tercih sebebi olacaktır.

5.4) Erkek adayların müracaat tarihine kadar askerlik görevini yapmış, ertelemiş veya muaf olmaları,

5.5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü olmamaları.

6-ÖZEL ŞARTLAR:

6.1. Yol Proje Mühendisliği:

6.1.1) İyi derecede NetCAD ve AutoCAD bilmek.

6.1.2)Civil3D, NetCAD/NetPro, Microstation/InRoad yazılımlarından en az ikisini iyi derecede bilmek.

6.1.3) ArcGIS, MapInfo, yazılımlarından birini biliyor olmak tercih sebebi olacaktır.

6.1.4) T.C.K ve Sanayi Bakanlığı yol yapım ve projelerinin hazırlanması talimatnamelerine hakim olmak.

6.1.5) İhale mevzuatına hakim olmak ve ihale dosyası hazırlayabilmek.

6.1.6) Yol projelerinin hazırlanması konusunda tecrübeli olmak.

6.1.7) Rogar kapağı, ızgara, cadde ağızlığı gibi sınai altyapı ve üst yapı elemanlarının tekniğine göre kot ve yola göre konumlarını projelendirebiliyor olmak.

6.2. Hidrolik Mühendisliği:

6.2.1) Bentley SewerCAD, MsKanal, NetPro Atıksu gibi Atık su projelendirme yazılım veya modüllerinden en az birini kullanabiliyor olmak.

6.2.2) İyi derece NetCAD ve AutoCAD biliyor olmak.

6.2.3) Bentley WaterCAD, NetCAD/Water, EpaNET, MsSu gibi içme suyu projelendirme yazılım veya modüllerinden en az birini kullanabiliyor olmak.

6.2.4) Bentley StormCAD, DHI Mike, AutoCAD Storm and Sanitary Analysis gibi yağmursuyu kanalı projelendirme yazılım veya modüllerinden en az birini kullanabiliyor olmak.

6.2.5) Autocad Civil3D, Netcad/Netpro gibi açık kanal projelendirme yazılım veya modüllerini kullanabiliyor olmak tercih sebebi olacaktır.

6.2.6) ArcGIS, MapInfo yazılımlarından birini kullanabiliyor olmak.

6.2.7) Taşkın modellemeleri konusunda Aqaveo WMS, GMS, SMS, HecRAS, HecHMS, HecGeoRAS, HecGeoHMS gibi yazılımları kullanabilmek tercih sebebi olacaktır.

6.2.8) İller Bankası ve Sanayi Bakanlığı? nın Alt Yapı Projeleri? nin hazırlanmasına ilişkin Talimatnamelere hakim olmak ve bu talimatnamelere göre proje yapabiliyor olmak. Bu alanda tecrübeli olmak.

6.2.9) Özel Bacalar, Cadde ağızlığı, terfi merkezi, deşarj yapısı gibi alt yapı sınai elemanlarının mimari ve statik yapısına hakim olarak bunların projelerini hazırlayabiliyor olmak.

6.2.10) Altyapı statiği konusunda SAP2000, STA4CAD, PROBİNA gibi yazılımlardan en az birini kullanabiliyor olmak.

7- ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

7.1-Değerlendirme öncesi adaylardan istenen belgeler:

7.1.1) Özgeçmiş (iletişim bilgilerini ihtiva edecek şekilde, ıslak imzalı ve resimli).

7.1.2) Nüfus cüzdanı fotokopisi.

7.1.3) Var ise KPSS sonuç belgesi.

7.1.4) Var ise KPDS sonuç belgesi.

7.1.5) Varsa 6. maddede tarif edilen yazılımları kullanabildiğine dair belge veya sertifika.

7.1.6) Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği.