• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2012-01-28T09:08
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜ'NDEN

2547SAYILI KANUNA GÖRE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR.

KURULUŞ BÖLÜM ANABİLİMDALI KADRO ÜNVANI KADRO DERECESİ ADET İLAN AÇIKLAMASI
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM PROFESÖR 1 1 Perinatoloji konusunda deneyimli ve Perinatoloji Yandal Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Nöroradyoloji ve ileri MR görüntüleme tetkiklerinde (Difüzyon MR, Difüzyon Tensör MR, MR Spektroskopi, Perfüzyon MR ve Fonksiyonel MR) deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Uykuda Solunum bozukluğu konusunda bilimsel çalışmaları ve bir uyku laboratuvarını yönetme deneyimi olması.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ENFEKSİYON HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Kronik Hepatit konusunda deneyimli, Kronik Hepatitler ve personel sağlığı konularında çalışmaları ve uluslararası yayınları olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 İn Vitro Moleküler Kanser Biyolojisi konusunda araştırmaları, Uluslararası Klinik çalışmaları yürütme konusunda deneyimi ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK CERRAHİSİ PROFESÖR 1 1 Portal Hipertansiyon Cerrahisi ve Pediatrik Karaciğer Nakli konusunda deneyimli, Eğitici geliştirme programı sertifikasyonlu olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON PROFESÖR 1 1 Klinik Dansitometri Değerlendirmesinde deneyimli ve Klinik Dansitometri sertifikalı ve deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ MİKROBİYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Tıp Doktoru; Klinik Bakteriyoloji, Laboratuvar Yönetimi ve Kalite değerlendirme konularında yetkin.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS CERRAHİSİ DOÇENT 1 1 Göğüs Cerrahisi ile ilgili en az 6 (altı) ay yurtdışı deneyimine sahip olmak. Kalp ve Akciğer Transplantasyonu yapılan bir merkezde en az 2 (iki) yıl çalışmış olmak. Endoskopik Torakal Sempatektomi konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİSİ DOÇENT 1 1 El Cerrahisi Yandal Uzmanlığı, Kranyofasiyal Cerrahi, Mandibula Rekonstrüksiyonu ve Karaciğer Nakli deneyimi olan Plastik Cerrahi Doçenti
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GENEL CERRAHİ DOÇENT 1 1 Kolon, Rektum ve Anal Bölgenin Hastalıkları konusunda deneyimli ve yayınlanmış bilimsel çalışmaları olması.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON DOÇENT 2 1 Algoloji Yandal Uzmanlığı ve bu alanda çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON DOÇENT 1 1 Karaciğer Transplantasyonunda deneyimli ve bu alanda çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ NÜKLEER TIP DOÇENT 1 1 Nükleer Tıp’ta Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi uygulamaları konusunda deneyimli ve yayın yapmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ TIBBİ GENETİK DOÇENT 1 1 Sitogenetik, özellikle cinsiyet kromozom bozuklukları konusunda deneyimli Tıbbi Genetik Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ TIBBİ GENETİK DOÇENT 1 1 QF-PCR, Metilasyon Kimerizm Analizi, Hemoglobinopatiler konusunda ileri düzeyde moleküler genetik deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ACİL TIP DOÇENT 1 1 Acil Tıp Doçenti olmak ve Halk Sağlığı Doktorası yapmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ DOÇENT 1 1 Kas-İskelet Radyolojisi ve Kas-İskelet sistemi tümörleri ileri görüntüleme tekniklerinde (Dinamik MR, BT Anjiografi) deneyimli.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Erişkin immun eksiklikleri konusunda yurtdışı deneyimli, uluslararası klinik çalışmaları olan, Alerji-İmmunoloji Laboratuvarı deneyimine sahip Alerji ve İmmunoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Moleküler Kanser Biyolojisi konusunda araştırma Laboratuvarı yönetme tecrübesi, Uluslararası Klinik çalışma tecrübesi olan, İç Hastalıkları Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON DOÇENT 1 1 Kardiyo-Pulmoner ve Vertigo Rehabilitasyonunda deneyimli.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 2 Beyin Görüntüleme ve Biyolojik Psikiyatri -- Cinsel İşlev Bozuklukları konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Çocuk Romatoloji alanında yurtdışı deneyimi ve bilimsel yayınları olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Doğumsal Metabolik hastalıklarda ve Enzim tedavisi alanında en az 5 (beş) yıl deneyimli ve bilimsel yayınları olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Çocuk Acil Alanında Yurtdışı deneyimi, Bilimsel Yayını olan en az 5 (Beş) yıllık Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ DOÇENT 1 1 Deneysel Gelişimsel Sinir Bilim alanında çalışmalar yapmış, Kordon Kanı Bankacılığında deneyimli, IVF Sertifikasına sahip olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ BİYOLOJİ DOÇENT 1 1 Tip 2 Diyabet ve Kardiyovasküler Hastalıkların Moleküler Genetik araştırmalarında deneyimli olmak
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK VE ERGEN RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI YARDIMCI DOÇENT 3 1 Otizm Spektrum bozukluklarında çalışma ve deneyimli, Kosültasyon-Liyezon Psikiyatrisi alanında çalışma ve deneyimli Temel eğitici gelişimi programı sertifikası olması.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM YARDIMCI DOÇENT 3 1 Jinekolojik Endoskopi ve Deneysel Cerrahi konusunda eğitimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM YARDIMCI DOÇENT 3 1 Ürojinekoloji konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI YARDIMCI DOÇENT 3 1 Baş-Boyun Kanser Cerrahisi ve Multifrekans Timpanometri konularında deneyimli, Yenidoğan işitme taraması eğitici belgesi sahibi olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ NÖROLOJİ YARDIMCI DOÇENT 3 1 Distoni, Spastisitede Botulinium Toksin tedavisi uygulamaları, Derin Beyin Stimülasyonu uygulamalarında Nöropsikolojik test bataryalarını uygulama konusunda deneyimi olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ YEMLER VE HAYVAN BESLEME PROFESÖR 1 1 -
ZİRAAT FAKÜLTESİ BİTKİ KORUMA FİTOPATOLOJİ PROFESÖR 1 1 Hasat sonrası Patoloji konusunda uzmanlaşmış olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ TARIM POLİTİKASI VE YAYIM PROFESÖR 1 1 Tarımsal Yayım ve Kırsal Kalkınma konusunda çalışmaları olması.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ TARIM POLİTİKASI VE YAYIM DOÇENT 1 1 Tarım Politikası ve Kırsal Kalkınma alanında çalışmaları olması.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA DOÇENT 1 1 Tarımsal Sulama ve Sulama Suyu kalitesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TOPRAK TOPRAK BİLİMİ DOÇENT 1 1 Toprak Bilimi Dalında çalışmaları olmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ORGANİK KİMYA PROFESÖR 1 1 Organometalik ve Supramoleküler Yapılar, Katalitik Asimetrik Tepkimeler konularında yayın yapmış, Organik Kimya alanında doçent olmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ TEMEL VE ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Antimikrobiyal Aktivite, Bakteriyoloji ve Oral Patojenler konularında çalışmaları bulunmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ANORGANİK KİMYA DOÇENT 1 1 Anorganik Kimya Dalında katalizör ve biyolojik uygulama alanlarında çalışmaları olmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ORGANİK KİMYA DOÇENT 1 1 Organik Kimya alanında Doçent ünvanı almış olmak.
FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK UYGULAMALI MATEMATİK DOÇENT 1 1 Absorbian Dokuda Oksijen Difüzyonu Probleminin çok boyutlu olarak modellenmesi alanında çalışıyor olmak ve uluslararası yayınları olmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ZOOLOJİ DOÇENT 1 1 Amfibi Sitogenetiği ve Populasyon Genetiği alanında çalışıyor ve uluslararası yayınları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ GIDA BİLİMLERİ PROFESÖR 1 1 Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış ve Gıda Kalite Kontrol alanında doktora yapmış ve çalışmaları bulunmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ GIDA TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış ve Gıda Biyoteknolojisi alanında çalışmaları ve yayınları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERİ MÜHENDİSLİĞİ DERİ MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 1 Deri Mühendisliği alanında çalışmış ve yayınlar yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ HİDROLİK YARDIMCI DOÇENT 5 1 İngilizce ders verebilir olmak, Hidroloji dersi yürütmüş olmak (en az 5 yıl), yağışların şiddet-süre-tekerrür modelleri ve bölgesel frekans analizi konusunda deneyimli olmak.
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLER İÇ SULAR BİYOLOJİSİ DOÇENT 1 1 İç Sular Bentolojisi üzerine çalışmış olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLERİ PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ DOÇENT 1 1 -

1- 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak gerekir.

2- Profesör kadrolarına başvuracakların 6 takım dosya,Doçent kadrolarına başvuracakların 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte şahsen Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

3- Başvurular Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma kriterlerine uygun olarak yapılacaktır.(Başlıca Araştırma Eserinin belirtilmesi)

4- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5-Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracaklar 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte ilgili birimlere şahsen müracaat etmelidirler.

6-Son müracaat tarihi 15.02.2012

.

Memurlar.Net
1 hafta önce Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 sözleşmeli personel alacak Dün SGK, 344 sözleşmeli personel alacak 6 gün önce Harran Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak 4 gün önce Kafkas Üniversitesi 26 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi 40 zabıta memuru alacak 1 hafta önce İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı Bugün Akdeniz Üniversitesi 72 sözleşmeli personel alacak 3 gün önce Milli Savunma Bakanlığı 25 Bin uzman erbaş alacak 1 hafta önce Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 6 gün önce Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı