Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Ocak 2012 09:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜ'NDEN

2547SAYILI KANUNA GÖRE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR.

KURULUŞ BÖLÜM ANABİLİMDALI KADRO ÜNVANI KADRO DERECESİ ADET İLAN AÇIKLAMASI
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM PROFESÖR 1 1 Perinatoloji konusunda deneyimli ve Perinatoloji Yandal Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Nöroradyoloji ve ileri MR görüntüleme tetkiklerinde (Difüzyon MR, Difüzyon Tensör MR, MR Spektroskopi, Perfüzyon MR ve Fonksiyonel MR) deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Uykuda Solunum bozukluğu konusunda bilimsel çalışmaları ve bir uyku laboratuvarını yönetme deneyimi olması.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ENFEKSİYON HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Kronik Hepatit konusunda deneyimli, Kronik Hepatitler ve personel sağlığı konularında çalışmaları ve uluslararası yayınları olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 İn Vitro Moleküler Kanser Biyolojisi konusunda araştırmaları, Uluslararası Klinik çalışmaları yürütme konusunda deneyimi ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK CERRAHİSİ PROFESÖR 1 1 Portal Hipertansiyon Cerrahisi ve Pediatrik Karaciğer Nakli konusunda deneyimli, Eğitici geliştirme programı sertifikasyonlu olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON PROFESÖR 1 1 Klinik Dansitometri Değerlendirmesinde deneyimli ve Klinik Dansitometri sertifikalı ve deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ MİKROBİYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Tıp Doktoru; Klinik Bakteriyoloji, Laboratuvar Yönetimi ve Kalite değerlendirme konularında yetkin.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS CERRAHİSİ DOÇENT 1 1 Göğüs Cerrahisi ile ilgili en az 6 (altı) ay yurtdışı deneyimine sahip olmak. Kalp ve Akciğer Transplantasyonu yapılan bir merkezde en az 2 (iki) yıl çalışmış olmak. Endoskopik Torakal Sempatektomi konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİSİ DOÇENT 1 1 El Cerrahisi Yandal Uzmanlığı, Kranyofasiyal Cerrahi, Mandibula Rekonstrüksiyonu ve Karaciğer Nakli deneyimi olan Plastik Cerrahi Doçenti
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GENEL CERRAHİ DOÇENT 1 1 Kolon, Rektum ve Anal Bölgenin Hastalıkları konusunda deneyimli ve yayınlanmış bilimsel çalışmaları olması.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON DOÇENT 2 1 Algoloji Yandal Uzmanlığı ve bu alanda çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON DOÇENT 1 1 Karaciğer Transplantasyonunda deneyimli ve bu alanda çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ NÜKLEER TIP DOÇENT 1 1 Nükleer Tıp?ta Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi uygulamaları konusunda deneyimli ve yayın yapmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ TIBBİ GENETİK DOÇENT 1 1 Sitogenetik, özellikle cinsiyet kromozom bozuklukları konusunda deneyimli Tıbbi Genetik Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ TIBBİ GENETİK DOÇENT 1 1 QF-PCR, Metilasyon Kimerizm Analizi, Hemoglobinopatiler konusunda ileri düzeyde moleküler genetik deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ACİL TIP DOÇENT 1 1 Acil Tıp Doçenti olmak ve Halk Sağlığı Doktorası yapmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ DOÇENT 1 1 Kas-İskelet Radyolojisi ve Kas-İskelet sistemi tümörleri ileri görüntüleme tekniklerinde (Dinamik MR, BT Anjiografi) deneyimli.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Erişkin immun eksiklikleri konusunda yurtdışı deneyimli, uluslararası klinik çalışmaları olan, Alerji-İmmunoloji Laboratuvarı deneyimine sahip Alerji ve İmmunoloji Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Moleküler Kanser Biyolojisi konusunda araştırma Laboratuvarı yönetme tecrübesi, Uluslararası Klinik çalışma tecrübesi olan, İç Hastalıkları Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON DOÇENT 1 1 Kardiyo-Pulmoner ve Vertigo Rehabilitasyonunda deneyimli.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 2 Beyin Görüntüleme ve Biyolojik Psikiyatri -- Cinsel İşlev Bozuklukları konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Çocuk Romatoloji alanında yurtdışı deneyimi ve bilimsel yayınları olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Doğumsal Metabolik hastalıklarda ve Enzim tedavisi alanında en az 5 (beş) yıl deneyimli ve bilimsel yayınları olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Çocuk Acil Alanında Yurtdışı deneyimi, Bilimsel Yayını olan en az 5 (Beş) yıllık Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ DOÇENT 1 1 Deneysel Gelişimsel Sinir Bilim alanında çalışmalar yapmış, Kordon Kanı Bankacılığında deneyimli, IVF Sertifikasına sahip olmak.
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ BİYOLOJİ DOÇENT 1 1 Tip 2 Diyabet ve Kardiyovasküler Hastalıkların Moleküler Genetik araştırmalarında deneyimli olmak
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK VE ERGEN RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI YARDIMCI DOÇENT 3 1 Otizm Spektrum bozukluklarında çalışma ve deneyimli, Kosültasyon-Liyezon Psikiyatrisi alanında çalışma ve deneyimli Temel eğitici gelişimi programı sertifikası olması.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM YARDIMCI DOÇENT 3 1 Jinekolojik Endoskopi ve Deneysel Cerrahi konusunda eğitimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM YARDIMCI DOÇENT 3 1 Ürojinekoloji konusunda deneyimli olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI YARDIMCI DOÇENT 3 1 Baş-Boyun Kanser Cerrahisi ve Multifrekans Timpanometri konularında deneyimli, Yenidoğan işitme taraması eğitici belgesi sahibi olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ NÖROLOJİ YARDIMCI DOÇENT 3 1 Distoni, Spastisitede Botulinium Toksin tedavisi uygulamaları, Derin Beyin Stimülasyonu uygulamalarında Nöropsikolojik test bataryalarını uygulama konusunda deneyimi olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ ZOOTEKNİ YEMLER VE HAYVAN BESLEME PROFESÖR 1 1 -
ZİRAAT FAKÜLTESİ BİTKİ KORUMA FİTOPATOLOJİ PROFESÖR 1 1 Hasat sonrası Patoloji konusunda uzmanlaşmış olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ TARIM POLİTİKASI VE YAYIM PROFESÖR 1 1 Tarımsal Yayım ve Kırsal Kalkınma konusunda çalışmaları olması.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ TARIM POLİTİKASI VE YAYIM DOÇENT 1 1 Tarım Politikası ve Kırsal Kalkınma alanında çalışmaları olması.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA DOÇENT 1 1 Tarımsal Sulama ve Sulama Suyu kalitesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİ TOPRAK TOPRAK BİLİMİ DOÇENT 1 1 Toprak Bilimi Dalında çalışmaları olmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ORGANİK KİMYA PROFESÖR 1 1 Organometalik ve Supramoleküler Yapılar, Katalitik Asimetrik Tepkimeler konularında yayın yapmış, Organik Kimya alanında doçent olmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ TEMEL VE ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Antimikrobiyal Aktivite, Bakteriyoloji ve Oral Patojenler konularında çalışmaları bulunmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ANORGANİK KİMYA DOÇENT 1 1 Anorganik Kimya Dalında katalizör ve biyolojik uygulama alanlarında çalışmaları olmak.
FEN FAKÜLTESİ KİMYA ORGANİK KİMYA DOÇENT 1 1 Organik Kimya alanında Doçent ünvanı almış olmak.
FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK UYGULAMALI MATEMATİK DOÇENT 1 1 Absorbian Dokuda Oksijen Difüzyonu Probleminin çok boyutlu olarak modellenmesi alanında çalışıyor olmak ve uluslararası yayınları olmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ZOOLOJİ DOÇENT 1 1 Amfibi Sitogenetiği ve Populasyon Genetiği alanında çalışıyor ve uluslararası yayınları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ GIDA BİLİMLERİ PROFESÖR 1 1 Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış ve Gıda Kalite Kontrol alanında doktora yapmış ve çalışmaları bulunmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ GIDA TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış ve Gıda Biyoteknolojisi alanında çalışmaları ve yayınları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DERİ MÜHENDİSLİĞİ DERİ MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 1 Deri Mühendisliği alanında çalışmış ve yayınlar yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ HİDROLİK YARDIMCI DOÇENT 5 1 İngilizce ders verebilir olmak, Hidroloji dersi yürütmüş olmak (en az 5 yıl), yağışların şiddet-süre-tekerrür modelleri ve bölgesel frekans analizi konusunda deneyimli olmak.
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLER İÇ SULAR BİYOLOJİSİ DOÇENT 1 1 İç Sular Bentolojisi üzerine çalışmış olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLERİ PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ DOÇENT 1 1 -

1- 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak gerekir.

2- Profesör kadrolarına başvuracakların 6 takım dosya,Doçent kadrolarına başvuracakların 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte şahsen Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

3- Başvurular Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma kriterlerine uygun olarak yapılacaktır.(Başlıca Araştırma Eserinin belirtilmesi)

4- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5-Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracaklar 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte ilgili birimlere şahsen müracaat etmelidirler.

6-Son müracaat tarihi 15.02.2012

.