Özürlü işçi alımı ilanı

İlan Giriş : 26 Mart 2005 14:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Özürlü işçi alımı ilanı

24/03/2005 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır

Türkiye İş Kurumu Eminönü Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Özürlü Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat Tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan İl : Eminönü Şube Müdürlüğü
Kamu Kuruluşunun Adı: Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Cinsiyet : E-K
Öz-E.H.: Özürlü
Yaş: 18?35

Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Bilgisayar Teknikeri 1 Meslek Yüksek Okulu (Mesleği ile ilgili Bölüm Mezunu Olmak) ? İşin Niteliği gereği Tek Göz-Tek Ayak-İç hastalıkları özürlü grubunda olmak
Bilgisayar Teknisyeni 1 Meslek Lisesi veya Teknik Lise (Mesleği ile ilgili Bölüm Mezunu Olmak) ? İşin Niteliği gereği Tek Göz-Tek Ayak-İç hastalıkları özürlü grubunda olmak.
Avukat 1 Hukuk FakültesiMezunu Olmak ? İşin Niteliği gereği Tek Göz-Tek Ayak-İç hastalıkları özürlü grubunda olmak.
Muhasebe Personeli 2 Meslek Liselerinin Muhasebe Bölümünden MezunOlmak ? İşin Niteliği gereği Tek Göz-Tek Ayak-İç hastalıkları özürlü grubunda olmak.
Büro Personeli 6 Lise ve Dengi OkuluMezunu ? Bilgisayar Bilmek ve M.E.B. onaylıBilgisayar Sertifikasına sahip olmak.? İşin Niteliği gereği Tek Göz- Tek Ayak-İç hastalıkları özürlü grubunda olmak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

? Adaylar, aynı işyerinin aynı günde yayınlanan durumlarına uygun birden fazla talebi varsa, o işyerinin bir talebine müracaat edebileceklerdir.

? İşveren yaş için, ?31.12............ tarihinden sonra doğmuş olmak? gibi, belli bir tarih belirtmemiş ise, yaş hesaplamasında talebin yayınlandığı tarih dikkate alınacaktır.

? Daimi işçi taleplerine başvuranlardan merkezi sınav puan sıralaması dikkate alınarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda; merkezi sınav uygulanmayacaklardan (öncelikliler) ise başvuranlardan açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda belirleme yapılacağı,

? Durumu talep şartlarına uygun adayların, Resmi Gazete?de ilan tarihinden itibaren en geç 15 gün içinde merkezi sınav sonuç belgesinin aslı ile Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerektiği, son başvuru tarihi resmi veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgünü içerisinde de başvuruda bulunabilecektir.