Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Aralık 2011 09:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemize. 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların. 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

1- Profesör Kadrosuna MUraacat Edeceklerin : Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

2- Doçent Kadrosuna Müraacat Edeceklerin : Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent Kadrosuna Müraacat Edeceklerin : Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler Başvuramazlar.

MÜRAACAT YERİ VE TARİHİ: Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, diğer adayların ilgili birimlere: ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir. Yardımcı Doçent Adayları için yabancı dil sınavının yer ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecektir. Müraacat ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

birim bölüm anadilim dalı Unvani drc adet açıklama
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği   Doç . Dr 1 1  
Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Sistematik Felsefe Doç. Dr 1 1  
Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği   Doç . Dr 2 1 Makine Teknolojileri Eğitimi alanında doçentlik Unvanı almış olmak.
Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisi   Doç . Dr 2 1 Mekatmnık Teknolojileri Eğitimi alanında doçentlik unvanı almış olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıbbı Bryoloji Yrd.Doç . Dr 3 1 Antıoksidan . antımikrobiyal ve antimutajenık aktiviteler konularında çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Enfeksiyon Hastalıkları Yrd.Doç . Dr 3 1 HIV konusunda çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Yrd.Doç . Dr 3 1 kekürren stroklarla ilgili çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahı Tıp Bilimleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Yrd.Doç . Dr 3 1 Intarautenn kan franfizyonu ile ilgili deneyim ve çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Acil Tıp YrdDoç . Dr 3 1  
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Yrd.Doç . Dr 3 1  
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme   Yrd.Doç . Dr 3 1 Toplam kalite yönetimi alanında doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme   Yrd.Doç Dr 3 1 Finansal raporlama konusunda doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme   Yrd.Doç . Dr 3 1 Kalite yönetimi konusunda deneyimli olmak.
Mühendislik Fakültesi Malzeme Mühendisliği   Yrd.Doç Dr 3 1 Toz metalürjisi ile Üretilen şekil hatırlamalı alaşımlar üzerine çalışmış olmak
Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Yakınçağ Tarihi Yrd.Doç Dr 3 1 İttihat Terakki lider kadrosu ve Ermeni meselesi üzerine çalışmalar yap olmak.
Eğitim Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Yrd.Doç . Dr 3 1 Kelam ve Tefsir üzerine çalışmış olmak.
Kahta Meslek Yüksekokulu     Yrd.Doç . Dr 3 1 Hububat zararları üzerine doktora yapmış olmak.
Kahta Meslek Yüksekokulu     Yrd.Doç . Dr 3 1 Kafes balıkçılığının balıkların büyüme ve üremesi üzerine olan etkileri konusunda doktora yapmış olmak.