Ege Üniversitesi Öğretim üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2011 08:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ege Üniversitesi Öğretim üyesi Alım İlanı

Ege Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547SAYILI KANUNA GÖRE ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

KURULUŞ BÖLÜM ANABİLİMDALI KADRO ÜNVANI KADRO DERECESİ ADET İLAN AÇIKLAMASI
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ BİYOKİMYA PROFESÖR 1 2  
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ BİYOİSTATİSTİK VE TIBBİ BİLİŞİM PROFESÖR 1 1 Lisansını İstatistik, Doçentliğini Biyoistatistik alanında almış olmak.
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GÖZ HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Kornea, Medikolegal Oftalmoloji, Optik- Refreksiyon konularında deneyim ve yayın sahibi
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ SPOR HEKİMLİĞİ PROFESÖR 1 1 Spor Hekimliği alanında Doçent olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 1 Çocukluk Çağı Epilepsisi, Elektrofizyoloji alanı ve Nörometabolik Hastalıklar konusunda deneyimli Çocuk Nörolojisi uzmanı.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Geriatri alanında (özellikle Osteoporoz, Diabetes Mellitus ve Geriatrik Sendromlar konularında) çalışmaları bulunan ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Diyabet konusunda deneyimli, Diyabet ve Endokrinoloji alanında Bilimsel Yayınları ve Hayvan çalışmaları bulunan, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Moleküler Hematoloji alanında Deneyimli, Hematoloji uzmanı olmak.
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI DOÇENT 1 1 Pankreasın Genetik Hastalıkları konusunda (yurt dışı) deneyimli, Endoskopik Ultrasonografi konusunda deneyimili , Gastroentroloji uzmanı olmak.
FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK CEBİR VE SAYILAR TEORİSİ PROFESÖR 1 1 Kafeslerde ve BCC-Cebirlerinde türev ve genellemeleri üzerine çalışmaları olmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ TEMEL VE ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ PROFESÖR 1 1 Antimikrobiyal Aktivite, Bakteriyoloji ve Oral Patojenler konularında deneyimli ve çalışmaları bulunan.
FEN FAKÜLTESİ FİZİK MATEMATİKSEL FİZİK DOÇENT 2 1 Nanekstensif , Kendiliğinden Organize Dengedışı Fiziksel Sistemlerle ilgili çalışmaları olmak.
FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ ZOOLOJİ DOÇENT 1 1 Doçentliğini Ekoloji alanında almış olmak, Ekotoksikoloji , Pestisit Toksikoloji, Histopatoloji alanlarında uluslararası yayınları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ TEKSTİL TEKNOLOJİSİ PROFESÖR 1 1 Boya Terbiye bilim dalında doçent olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KLİNİK BİLİMLERİ BÖLÜMÜ PERİODONTOLOJİ DOÇENT 1 1  
ECZACILIK FAKÜLTESİ TEMEL ECZACILIK BİLİMLERİ ANALİTİK KİMYA DOÇENT 1 1 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak ve Analitik Kimya alanında doktora yapmış ve Kimya alanında Doçent Ünvanını almış olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI PROFESÖR 1 1  
EDEBİYAT FAKÜLTESİ COĞRAFYA FİZİKİ COĞRAFYA PROFESÖR 1 1  
EDEBİYAT FAKÜLTESİ FELSEFE SİSTEMATİK FELSEFE VE MANTIK PROFESÖR 1 1  
EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ESKİ TÜRK DİLİ DOÇENT 3 1 Eski Türk Dili alanında doçent olmak.
İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO-TELEVİZYON VE SİNEMA FOTOĞRAFÇILIK VE GRAFİK DOÇENT 2 1 Yüksek lisans ve doktorasını Radyo-Televizyon Anabilim Dalında yapmış olmak, Belgesel ve Dijital Fotoğrafçılık alanında akademik ve uygulamalı çalışmaları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA PROFESÖR 1 1 Tüketici Davranışı ve Pazarlama Araştırmaları alanında uzmanlaşmış olmak.
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLER İÇ SULAR BİYOLOJİSİ PROFESÖR 1 1 İçsu Amphipod'ları konusunda çalışıyor olmak.
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLER DENİZ BİYOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Denizel Mollusca konusunda çalışıyor olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOÇENT 3 1 Eğitim Sosyolojisi alanında doçent ünvanı almış olmak.
ÇEŞME TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ   DOÇENT 3 1 Klasik Arkeoloji Anabilim Dalında Doçent olmak Turizm Rehberliği konusunda deneyimli olmak.
NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ   NÜKLEER BİLİMLER DOÇENT 1 1 Fizik Doçenti ünvanına sahip, radyoaktif yöntemlerle erozyon tayini, çevresel radyoaktivite ve radon konularında yayınları ve çalışmaları olan.
GÜNEŞ ENERJİSİ ENSTİTÜSÜ   ENERJİ TEKNOLOJİSİ PROFESÖR 1 1 Makine/Elektrik-Elektronik/Jeoloji Mühendislikleri alanlarından Doçent ünvanı almış ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
GÜNEŞ ENERJİSİ ENSTİTÜSÜ   ENERJİ TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1 1 Elektrik-Elektronik/Kimya/Fizik Mühendislikleri alanlarından Doçent ünvanı almış ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

1 - 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak gerekir.

2 - Profesör kadrolarına başvuracakların 6 takım dosya, Doçent kadrolarına başvuracakların 4 takım dosya, dilekçe, iş talep formu ile birlikte şahsen Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

3 - Başvurular Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma kriterlerine uygun olarak yapılacaktır.

4 - Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5 - Son müracaat tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.