Erzincan il özel idaresi sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 25 Aralık 2011 00:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erzincan il özel idaresi sözleşmeli personel alım ilanı

Erzincan İl Özel İdaresi Sözleşmeli

Personel Alım İlanı

Erzincan İl Özel İdaresi

Genel Sekreterliğinden

1- İdaremizde 2012 yılında tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36. Maddesi ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi gereğince 9 İnşaat Mühendisi, 1 Mimar, 1 Elektrik Mühendisi, 1 Makine Mühendisi ve 1 Harita Mühendisi alınacaktır.

2- Giriş sınavı Sözlü/Mülakat olarak tek aşamada yapılacaktır. Sözlü sınavında sınav kurul üyeleri adayların çalışacağı alandaki uzmanlık düzeyi, mesleki tecrübe ve bilgi birikimi kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti; muhakeme gücü, davranış ve tepkilerinin mesleğine uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı da göz önünde bulundurularak not verir.

ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1- 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmak.

2- Erkek adaylar için askerliği yapmış veya muaf olmak.

3- 2010 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS3 puan türünde ilan edilen en az 65 puan almış olmak.

4- Müracaat tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.

5- Mimarlık için müracaat edeceklerin Mimarlık lisans programından mezun olmak

6- İnşaat Mühendisliği için müracaat edeceklerin İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

7- Makine Mühendisliği için müracaat edeceklerin Makine Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

8- Elektrik Mühendisliği için müracaat edeceklerin Elektrik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

9- Harita Mühendisliği için müracaat edeceklerin Harita Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

10- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya özrü bulunmamak (Sözlü sınavı kazanan adaylardan resmi sağlık kurulu raporu istenecektir.)

11- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak

12- İl Özel İdaresinde görevli diğer personelin çalışma şartlarına ve mesaisine uymayı kabul etmek.

13- İlimize bağlı herhangi bir ilçede şantiye şartlarında çalışmayı ve aynı ilçede ikamet etmeyi ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı kabul etmek.

14- Maliye Bakanlığı tarafından 2012 yılı için belirlenecek limitler dahilinde İl Özel İdaresinin belirleyeceği taban ücreti kabul etmek.

BAŞVURU ŞEKLİ

1- Adayların 21/12/2011 tarihinden 30/12/2011 tarihinde saat 16:00?ya kadar İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edecekleri iş talep formu, KPSS3 sonuç belgesi fotokopisi, diploma fotokopisi, son altı ay içinde çekilmiş olan 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ( T.C. Vatandaşlık No?su olan) ile birlikte İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Başvurular elden yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilemeyecektir.

3- İş Talep Formunu eksik dolduranlar ile eksik belge ile müracaat edenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

4- Gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar veya sahte evrakla müracaat edenler işe başlamış olsalar bile sözleşmeleri iptal edilir ve haklarında yetkili makamlara suç duyurusunda bulunulur.

SÖZLÜ SINAVA DAVET

1- İlan edilen her bir unvan için alınacak personel adedinin 3 katı kadar aday KPSS3 puan üstünlüğü esasına göre en yüksek puandan başlayarak sözlü sınava davet edilecek ve bu adaylar arasında sözlü sınav yapılacaktır.

2- KPSS3 puan üstünlüğü esasına göre sözlü sınava hak kazananlar 02/01/2012 tarihinde İl Özel İdaresi ilan panosunda ve www.erzincanilozelidaresi.gov.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilanlar tebligat mahiyetinde olacak adaylara tebligat yapılmayacaktır.

3- Sözlü sınava hak kazanan adaylar Gülabibey Mah. 798 Sok. No:2 Erzincan İl Özel İdaresi Hizmet Binası 2. Kat Encümen toplantı salonu adresinde 04/01/2012 tarihinde saat: 09:30? dan başlayarak 05/01/2012. saat:12:00? a kadar sözlü/mülakat sınavına tabi tutulacaklardır.

4- Sözlü Sınavı kazanan asil ve yedek adayların isimleri 06/01/2012 tarihinde saat 16:00?da İl Özel İdaresi ilan panosunda ve : www.erzincanilozelidaresi.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

SINAV SONUNDA BAŞARILI OLACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

1- Cumhuriyet Başsavcılığı adli-sicil belgesi

2- Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu Raporu

3- Mezun olduğu okul diplomasının aslı veya noter tasdikli sureti

4- Erkek adaylar için askerlik yaptığına veya tecilli olduğuna dair belge aslı veya onaylı sureti

5- Nüfus Kayıt Örneği

6- Güvenlik Soruşturma ve Araştırma formu (İdareden Temin edilecektir.)

7-8 Adet yeni çekilmiş fotograf

8-Yerleşim yeri belgesi

İlan Olunur