Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Aralık 2011 09:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer şartları taşımaları gerekmektedir.

1-Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, doçentlik belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

(Doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.)

2 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları bölüm ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, doktora diplomalarının tasdikli sureti, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

3 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran tüm adaylar, 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup, sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır.

Başvuru Yeri :

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Başvurular Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne(Personel Daire Başkanlığı) şahsen veya posta ile yapılacaktır. (Süresi içinde yapılmayan Başvurular, eksik belgeli dosyalar ile yapılan başvurular ve postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. )

Birimi Bölümü ABD / Alanı Ünvanı Der. Adet Açıklama
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim   Doçent 1 1 Doğu Sanatı ve Estetiği konusunda sanatta yeterlik tezi yapmış olmak
Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü Beslenme ve Diyetetik   Yrd. Doç. 5 1 Mantarların Ekstraselüler enzim, Protein, Vitamin, ve Diğer Bileşenleri Konusunda Çalışma Yapmış Olmak.
Türkiye?de Yaşayan Diller Enst.Müd. Süryani Dili ve Kültürü   Yrd. Doç. 3 1 Sami Dilleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
İlahiyat Bilimleri Fak.Dekanlığı Temel İslam Bilimleri Kelam ve İslam Mezhepleri Yrd. Doç. 5 1 Kur?an da din hürriyeti üzerinde çalışmalarda bulunmuş olmak.
İlahiyat Bilimleri Fak.Dekanlığı Temel İslam Bilimleri İslam Hukuku Yrd. Doç. 4 1 İslam Hukuku Felsefesi alanında Doktorasını yapmış olmak
Edebiyat Fak.Dekanlığı Kürt Dili ve Edebiyatı   Yrd. Doç. 3 1 Kürt Dili ve Edb. Konusunda çalışmalarda bulunmak ve ilgili alanda tez danışmanlığı yapmış veya yapıyor olmak.
Edebiyat Fak.Dekanlığı Kürt Dili ve Edebiyatı   Yrd. Doç. 3 1 Kürt Dili ve Edb. Konusunda çalışmalarda bulunmak ve ilgili alanda tez danışmanlığı yapmış veya yapıyor olmak.
Edebiyat Fak.Dekanlığı Doğu Dil. ve Edebiyatları Arap Dili ve Edebiyatı Yrd. Doç. 5 1 Arapça Öğretmenliği Anabilim dalında Doktorasını yapmış ve Yurt Dışında Arapça Eğitimi ile ilgili çalışmalarda bulunmuş olmak.