Unesko iş ilanları

İlan Giriş : 11 Şubat 2005 00:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Unesko iş ilanları

T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

UNESCO İŞ İLÂNLARI

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) bünyesinde üye ülkelerden çeşitli sektörlerde ve çeşitli düzeylerde eleman istihdam edilmektedir. İstihdam alanları örgütün temel çalışma alanları olan kültür, eğitim, bilim ve iletişim olabildiği gibi yönetim, finans, insan kaynakları ve bilgi teknolojileri gibi diğer alanlar da olabilmektedir. İstihdam edilenler Paris'te bulunan UNESCO Genel Merkezinde veya UNESCO'nun bölge ofislerinde görevlendirilmektedir.

İstihdam edileceklerde her görev için farklı niteliklerin yanı sıra alanında uzmanlık, profesyonel bir tutum, uluslararası ve hükümetlerarası bir örgütte çalıma becerisi, kültürel birikim, çok dillilik, takım ruhu ve diyaloga açıklık gibi özellikler de aranmaktadır.

UNESCO bünyesindeki görevlerle ilgili ayrıntılı bilgiye ? son başvuru tarihleri, görev tanımları, aranan nitelikler, istihdam şartları ve başvuru şekli ? UNESCO'nun internet sayfasının istihdam bölümünden (www.unesco.org/employment) ulaşmak mümkündür. İnternet sayfası örgütün eleman ihtiyacına göre sürekli güncellenmektedir. Bu itibarla söz konusu sayfanın ilgilenen adaylar tarafından belirli aralıklarla ziyaret edilmesinin yararlı olacağı değerlendirilmektedir.

NESCO'da işe kabul edilen Bakanlığımız personelinin izin işlemleri Personel Genel Müdürlüğü ile yazışılarak yürütülecek, Genel Müdürlüğümüze ise bilgi verilecektir.