Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Aralık 2011 08:43, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALİM İLANİ

Üniversitemiz birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Karan ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"a göre Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla personel istihdamı yapılacaktır.

POZİSYON UNVANI SAYı
HEMŞİRE 4
SOSYAL ÇALIŞMACI 1
Diğer Sağlık Personeli:  
HEMŞİRE 26
RÖNTGEN TEKNİSYENİ 8
RÖNTGEN TEKNİSYENİ 1
LABORANT 1
RADYOTERAPİ TEKNİKERİ 1
ANESTEZİ TEKNİSYENİ 4

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

3- Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşım tamamlamış olmak.

4- Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5- ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş olmak. (Başvuru şartlarım taşıyan ve usulüne uygun olarak yapılan başvurular önlisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 puan sırasına konulmak kaydıyla değerlendirilerek personel istihdamı yapılacaktır)

6- Alım yapılacak branşlarda belirlenen öğrenim düzeyinden mezun olmak.

7- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B li olarak çalışıyor olmamak.

8- Daha önceden kurumumuzda çalışırken tarafımızca iş akdi fesh edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

9- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

1- Hemşire kadroları için; Hemşirelik Lisans Programından mezun olmak.

2- Sosyal Çalışmacı kadrosu için; Sosyal Hizmetler Bölümü Lisans Programından mezun olmak. Diğer Sağlık Personeli;

3- Hemşire kadroları için; Hemşirelik Lisans Programından mezun olmak.

4- Röntgen Teknisyeni kadroları için; Radyoloji Bölümü Önlisans Programından mezun olmak. (Bay eleman alınacaktır)

5- Röntgen Teknisyeni kadrosu için; Radyoloji Bölümü Önlisans Programından mezun olmak (Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi emrinde görev yapacak ve bay eleman alınacaktır)

6- Laborant kadrosu için; Tıbbi Laboratuar Önlisans Programından mezun olmak. (Bay eleman alınacaktır)

7- Radyoterapi Teknikeri kadrosu için; Radyoterapi Bölümü Önlisans Programından mezun olmak. (En az 5 yıl Komformal Radyoterapi, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi alanında ve Radyoterapi Enformasyon Bilgi Sistemi ve 3 boyutlu planlama konusunda tecrübeli olduğunu belgelemek ve bay eleman alınacaktır)

8- Anestezi Teknisyeni kadroları için; Anestezi Bölümü Önlisans Programından mezun olmak.

Başvuru için gerekli belgeler

1- KPSS sonuç belgesi fotokopisi

2- Nüfus cüzdan fotokopisi

3- 1 adet resim

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Adayların, ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 inci günü mesai bitimine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe- İZMİT/KOCAELİ Personel Bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

. Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır