• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2011-12-09T07:44
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartlan taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent alınacaktır, profesör ve doçent devamlı statüye atanacaktır.) Başvuru İçin Gerekli Belgeler: Anadolu Üniversitesi'nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma ile ilgili Değerlendirme Ölçütleri'ni taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve yardımcı doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde "Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir" adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır.

PROFESÖR (DEVAMLI STATÜ):

FEN FAKÜLTESİ: Kimya Bolümü: Fizikokimya Anabilim Dalı.

ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Kimya Anabilim Dalı

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):

İSLETME FAKÜLTESİ: İşletme Bölümü İşletme Anabilim Dalı. (2 adet)

EĞİTİM FAKÜLTESİ: Eğitim Bilimleri Bölümü: Tjitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü: Resim-lş Eğitimi Anabilim Dalı.

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU.

YARDIMCI DOÇENT:

İKTİSAT FAKÜLTESİ: İktisat Bölümü: iktisat Teorisi Anabilim Dalı.

ECZACILIK FAKÜLTESİ: Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü: Analitik Kimya Anabilim Dalı.

FEN FAKÜLTESİ: İstatistik Bölümü: istatistik Teorisi Anabilim Dalı.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Grafik Bölümü: Grafik Anasanat Dalı

HUKUK FAKÜLTESİ: Kamu Hukuku Bölümü: Anayasa Hukuku Anabilim Dalı.

İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ: Basın ve Yayın Bölümü:

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Çevre Mühendisliği Bölümü: Çevre Bilimleri Anabilim Dalı.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Aıkeoloıı Bölümü: Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı.

ACIKÖĞREFİM FAKÜLTESİ: Türk Pılı ve Edebiyatı Bölümü:

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU. (2 adet) (Bir adedi Desiınasyon Pazarlaması konusunda çalışmış olmak, bir adedi Turizm Ekonomisi konusunda çalışmış olmak.)

ENDÜSTRİYEL SANATLAR YÜKSEKOKULU

Memurlar.Net
3 hafta önce Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 50 idare memuru alacak 2 hafta önce Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 189 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Akdeniz Üniversitesi 72 sözleşmeli personel alacak 6 gün önce Elektrik Üretim Aş. Genel Müdürlüğü 251 İşçi Alacak 2 gün önce TÜİK, 55 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce Milli Savunma Bakanlığı 25 Bin uzman erbaş alacak 2 hafta önce Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 15 memur alacak 2 hafta önce Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 5 gün önce Emniyet Genel Müdürlüğü Öğretim Elemanı Alım İlanı 2 gün önce İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı