İzmir Yüksek Teknoloji Ens. Sözleşmeli Sistem Programcısı Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Aralık 2011 07:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Yüksek Teknoloji Ens. Sözleşmeli Sistem Programcısı Alım İlanı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜNDEN

657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli statüde Bilgi İşlem Daire Başkanlığında çalıştırılmak üzere 1 adet sistem programcısı alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

2- Erkek adayların askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

3- ÖSYM tarafından son 2 yıl içinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 (B) belgesine sahip olmak,

4- İlk defa işe alınacaklarda Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde ingilizce bilgisine sahip olduğunu belgelemek. Ancak, yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde "Test Of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilir. Yabancı Dil Sınav Sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde yeniden sınava girmeyenlerin yabancı dil bilgi düzeyi (D) düzeyi olarak kabul edilir.

5- Görevini yerine getirmede sağlık yönünden engel olabilecek daimi hastalığı veya özrü bulunmamak,

6- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

7- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesindeki '"Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olmak,

8- Başvuran adayların dilekçe, başvuru formu (Personel Daire Başkanlığından alınacaktır), 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, fotokopileri ile birlikte nüfus cüzdanı, diploma ve KPSS sonuç belgelerini hazırlayarak Rektörlük Personel Daire Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampus Alanı, Urla-İZMİR) müracaat etmeleri gerekmektedir.

9- Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

ÖZEL ŞARTLAR

a) Tasarım ve yaratıcı yönü kuvvetli olan,

b) Tasarım trendlerini ve internet teknolojilerini yakından takip eden,

c) İyi derecede HTML, CSS, XML bilgisine sahip (tercihen HTML5 ve CSS3 bilmek) İyi derecede Adope Dreamvveaver, Adobe Photoshop ve/veya Adobe Fireworks kullanabilen,

d) Java Script kütüphanelerini kullanarak uygulama gel işti rebilen (JQuery, Prototype, Ajax...vb.)

e) Üniversitelerin Multimedya, Grafik, Dijital Tasarım bölümlerinden mezun olan,

f) Adobe Flash ve Flash actionssript bilgisi olan, tercih edilecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

29.03.2009 tarih ve 27184 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların 4. maddesi gereğince; KPSS puan sırasına konulmak kaydı ile boş bulunan pozisyonun 10 katına kadar aday sınava tabi tutulacaktır. Başvurusu uygun olanların listesi, sınav yeri ve zamanı www.iyte.edu.tr web adresinden ilan edilecektir. Söz konusu kadronun dört katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazanan atanmak üzere başvurmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayın sonuçların ilan edilmesinden itibaren 7 iş günü içerisinde istenilen belgeleri İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Sıralamaya giremeyen adayların başvuru evrakı, sonuçların açıklanmasından itibaren 1 (bir) ay içinde talep edilmesi halinde iade edilecek olup, bu tarihten sonraki talepler dikkate alınmayacaktır.

ATAMA İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

a) Dilekçe

b) 8 adet vesikalık fotoğraf

c) Nüfus cüzdanı fotokopisi

d) Adli sicil kaydı

e) Diploma (Aslı veya noterden tasdikli örneği)

f) Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden Sağlık Kurulu Raporu

g) Askerlik Belgesi (Aslı veya noterden tasdikli örneği)

h) Mal Bildirim Beyannamesi (Personel Daire Başkanlığından temin edilecektir.)

ı) Mesleki tecrübenin belirlenmesinde, 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK'ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile SGK'ya tabi özel kesimde Çözümleyici-Sistem Programcısı ve Programcı olarak geçirdiği belgelenen hizmet süreleri esas alınır.