Hava Astsubay MYO Öğrenci Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Ocak 2005 18:20, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hava Astsubay MYO Öğrenci Alım İlanı

HAVA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU'NA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

Sabah Gazetesi/25.01.2005

Hava Astsubay MYO seçim aşamalarına, başvuru koşullarını taşıyan ve aşağıda belirtilen Okul Türleri ile Öğrenim Kollarından 2004 yılında mezun olmuş ya da 2004-2005 eğitim öğretim döneminde mezun olacak öğrenciler 03 OCAK 2005-31 MART 2005 tarihleri arasında başvurabileceklerdir.

OKUL TÜRÜ
Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Lise, Özel Lise, Özel Fen Lisesi, Yabancı Dille öğrenim Yapan Özel Lise, Anadolu Meslek Lisesi Programı, Endüstri Meslek Lisesi Programı, Anadolu Teknik Lisesi Programı, Ticaret Meslek Lisesi Programı, Teknik Lise Programı, Anadolu Teknik Lisesi, inşaat Teknik Lisesi, Kimya Teknik Lisesi, Anadolu öğretmen Lisesi, Ağaç Metal işleri Meslek Lisesi, Erkek Sanat Enstitüsü, Anadolu Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Kimya Meslek Lisesi, Motor Meslek Lisesi, Yapı Meslek Lisesi, Anadolu Sekreterlik Meslek Lisesi, Sekreterlik Meslek Lisesi, Maliye Meslek Lisesi, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, Özel Ticaret Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Ziraat Teknik Lisesi, Teknik Lise, Motor Teknik Lisesi, Öğretmen Lisesi.

ÖĞRENİM KOLU
Alt Yapı/Alt Yapı (inşaat), Halkla ilişkiler ve Tanıtım, Bankacılık, Klasik Fen, Besin Endüstrisi, Konfeksiyon, Besin Teknolojisi/Besin Tekn. Gıda Kont. ve Analizleri, Makine, Besin Teknolojisi/Besin Kontrol ve Analizleri, Maliye, Besin Teknolojisi-Kurum Beslenmesi, Matematik, Bilgi işlem, Metal işleri, Bilgisayar, Motor/Motor (BenzinliJ/Motor (Dizel), Bilgisayar Donanım, Muhasebe, Bilgisayar işletimi/Bilgisayar işletimi Teknisyenliği, Otomatik Kumanda, Bilgisayar Programcılığı, Radyo Televizyon, Bilgisayar Yazılım, Sekreterlik, Bilgisayarlı Muhasebe, Sıhhi Tesisat, Büro Hizmetleri, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik-lsıtma, Büro Yönetimi, Soğutma ve iklim-lendirme, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Tekstil, Dış Ticaret, Tekstil (Konfeksiyon), Elektrik, Telekomünikasyon, Elektrik-Elektronik, Tesisat Teknolojisi, Elektronik, Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz içTesisatçılığı)/(lsıtma-Doğalgaz Şebeke Tesisatçılığı), Endüstriyel Elektronik, Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Yakıcı Cihazları Bakım ve Onarımı), Endüstriyel Mekanik, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Fen Bilimleri, Tesviye, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Tıp Elektroniği, Gemi Makineleri, Türkçe-Matematik, Gıda Teknolojisi, Uçak Bakım Tekns. ve Gövde Motor/Uçak Bakım Teknisyenliği ve Havayolu Tekns. (Gövde Motor), Giyim, Uçak Bakımı Tekns.ve Elektroniği/Uçak Bakımı ve Elektroniği/Uçak Elektroniği, Hidrolik ve Pnöma-tik/Hidrolik ve Pnömatik Teknolojisi, Uçak Motorları, inşaat, Uçak Motorları Bakım ve Onarımı, iş Makineleri/iş Mak. Bak. Onarım/iş Mak. Opr. Üst Yapı, Üst Yapı (inşaat), işletme, Yapı/Yapı (Kagir-Ahşap), Kalite Kontrol (Tekstil), Yönetim ve Ticaret Sekreterliği.

*** Yukarıdaki öğrenim kollarının gündüz ve örgün öğrenim yapan okullar dışındaki mezunları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI
1. TC vatandaşı ve ERKEK olmak,
2. Nişanlı evli, dul olmamak,
3. Kendisi, anne, baba ve kardeşlerinin; yapılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması sonunda askeri öğrenci olmayı engelleyen sakıncalı hali bulunmamak.
4. Askerlikle ilişkisi bulunmamak,
5. Herhangi bir nedenle askeri okullardan çıkmamış veya çıkarılmamış, sivil okullardan ise çıkarılmamış olmak,
6. Her ne sebeple olursa olsun öğrenime; lise ve dengi okullardan sonra bir yıldan fazla ara vermemiş olmak (Lise ve dengi okullardan sonra yapılan eğitim süreleri öğrenime ara vermiş gibi kabul edilecektir.)
7. TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinin TSK Askeri Okullarına Girecek Öğrenci Adaylarına ilişkin sağlık niteliklerine sahip olmak,
8. Geçici kayıt kabule kadar okuldan mezun olmak.
9. 2005 yılında ÖSS girmiş ve daha sonra belirlenecek taban puan üzerinde puan almış olmak. 10. 21 yaşından küçük olmak. (1984 doğumlular ve daha küçük yaşta olanlar.)

BAŞVURU ŞEKLÎ
1. Başvurular Askerlik Şubeleri, Lise ve Dengi Okul Müdürlükleri, Hava Kuvvetlerine bağlı birimler ve Aşağıdaki Adresten temin edilecek başvuru formları ile yapılacaktır.
2. Başvuru formları doldurulduktan sonra, nüfus müdürlüklerinden temin edilecek vukuatlı aile nüfus kayıt örneği ile birlikte, elden, posta ya da kargo ile aşağıdaki adrese gönderilecektir.
3. Daha geniş bilgi Başvuru Kılavuzu ve Başvuru Formunda mevcut olup ayrıca www.hsotem.edu.tr internet adresinden temin edilebilecektir.

ADRES;
Hava Sınıf Okulları ve Teknik Eğitim Merkezi Komutanlığı insan Kaynakları Değerlendirme, Seçme ve Yerleştirme Şube Müdürlüğü 35415 Gaziemir/IZMIR
Tel : O 232 251 16 OO'dan 4183-4184 Fax : O 232 251 92 78