Adnan Menderes Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

İlan Giriş : 25 Kasım 2011 00:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun?un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuracak Adaylardan;

1 - Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, Adnan Menderes Üniversitesi Puan Bildirim Formunu, (İnternet Sitemizde Yer Almaktadır.) yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2 - Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

Duyurulur.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Felsefe Tarihi Doçent 1 1 Rönesans ve Aydınlanma Felsefesi Konusunda Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Genel Biyoloji Doçent 1 1 Mikrobiyal Enzim Üretimi ve Saflaştırılması Konusunda Çalışmaları Olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Botanik Doçent 1 1 Endemik Bitkilerin Mikro Çoğaltımı ve Somatik Embryogenez Konusunda Çalışmaları Olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Profesör 1 1 Romatoloji Yan Dal Uzmanı Olmak. Ve Ankilozan Spondilitli Hastalarda Radyolojik Indekslerin Karşılaştırması Konusunda Çalışması Olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Nöroloji Profesör 1 1 Klinik Nörofizyoloji ve Reflekslerle İlgili Çalışmalarda Bulunmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Aile Hekimliği Profesör 1 1 Aile içi Şiddet ve Yaşam Kalitesi konusunda Çalışma Yapmış Olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Profesör 1 1 Pankreas Kanserinin Tedavisi Hakkında İn Vitro Araştırma Yapmış Olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim Profesör 1 1 Yapay Sinir Ağları ve Bayesgil Yaşam Analizi Konusunda Yayınları Olmak.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Entomoloji Profesör 1 1 Toksikoloji Konularında Çalışmaları Olmak.
Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Tarım Politikası ve Yayım Profesör 1 1 Uluslararası Tarım Ticareti ve Çevre Ekonomisi Konularında Çalışmaları Olmak.
Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Tarla Bitkileri Profesör 1 1 Pamuk Islahı ve Kuraklık Stresi Konularında Çalışmaları Olmak.
Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Tarla Bitkileri Profesör 1 1 Tıbbi Bitkiler Konusunda Çalışmaları Olmak.