Sağlık Bakanlığı, AB Daire Başkanlığına geçici görevlendirme ilanı

İlan Giriş : 24 Ocak 2005 16:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sağlık Bakanlığı, AB Daire Başkanlığına geçici görevlendirme ilanı

Mülakat Usulü ile Personel Görevlendirilecektir

AVRUPA BİRLİĞİ KOORDİNASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI ve MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE MÜLAKAT USULÜ İLE PERSONEL GÖREVLENDİRİLECEKTİR.

Türkiye?nin Avrupa Birliği?ne tam üyelik sürecinde Sağlık Bakanlığı?nın yetki ve sorumluluğunda bulunan mevzuat uyum, projelendirme ve sağlıkla ilgili araştırma faaliyetlerinde, Bakanlık Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve Merkez Teşkilatı Birimlerinde geçici görevlendirilmek üzere mülakat yöntemi ile aşağıdaki şartları taşıyan Bakanlık Taşra Teşkilatında görevli personele ihtiyaç duyulmaktadır.

Adayların, Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi Hıfzısıhha Bahçesi D Blok Giriş Kat 06100 Sıhhiye/Ankara adresindeki Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürlüğüne, ??Geçici görev yolluğu ve harcırah ödenmeksizin?? ibaresinin yer aldığı görev talep dilekçeleri ve iletişim bilgilerini de içeren özgeçmişleri ile birlikte posta yoluyla veya şahsen 31 Ocak 2005 günü mesai bitimine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylarda aranan şartlar;

-Sağlık Bakanlığı kadrosunda (sözleşmeliler hariç) olmaları,
-Pratisyen Tabip, Diş Tabibi, Eczacı veya en az 4 yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Sağlık Eğitim Fakülteleri, Sağlık İdaresi Yüksek Okulu veya en az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin Hemşirelik, Ebelik, Gıda Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Biyokimya, Biyoloji veya diğer sağlık/teknik personel ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmaları (Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi almış olmak tercih sebebidir),
-Asgari C seviyesinde geçerli KPDS veya dengi Yabancı Dil (İngilizce) belgesi sahibi olmaları,
-Erkek adayların, askerlikle ilgisinin bulunmaması,
-Adayların Ankara? da görev almasına engel bir durumu olmaması,
-01.01.2005 tarihi itibarı ile 40 yaşını aşmamış olmaları,