Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Kasım 2011 11:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ?NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile ? Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca Üniversitemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarına Uzman alınacaktır.

Adaylar Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta aracılığı ile başvurabilirler.

BAŞVURULARDA GENEL ŞARTLAR

- 657 Sayılı Kanun?un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

- Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına başvurularda merkezi sınavdan (ALES) en az 70 puan,

- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı?nca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

- Yabancı dille eğitim yapılan programlarda Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına naklen veya açıktan yapılacak başvurularda aranacak dil puanında ?Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Eğitim ? Öğretimi ve Yabancı Dille Eğitim-Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik? hükmünün 11. maddesinin 2.fıkrasındaki hükümler geçerlidir.

ÖZEL ŞARTLAR

UZMAN

-En az lisans mezunu olmak

-Belgelendirmek kaydıyla iki yıl tecrübeli olmak

-Adayların ALES Puan Şartı Lisans Mezuniyet alanında olmalıdır.

Not:Adayların ilgili alanda veya ilanda o kadro için öngörülen alanlardan mezun olmaları gerekmektedir.

MUAFİYETLER

Doktorasını tamamlamış olanlar ile halen öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrolarından ayrılanlar için merkezi sınav (ALES); meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURU ŞEKLİ VE EKLENECEK BELGELER

Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan birim ve iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail v.s.) açıkça belirtilecektir.)

Özgeçmiş

Nüfus Cüzdanı Sureti

2 adet Fotoğraf

ALES belgesi aslı veya onaylı fotokopisi

KPDS/ÜDS Belgesi veya onaylı fotokopisi

Lisans ve Yüksek lisans Diploması aslı veya onaylı fotokopisi (Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylandığını gösterir belge)

Lisans ve Yüksek lisans Not Durum Belgesi (Transkript)

Tecrübe durumunu gösterir belge

Erkek Adaylar için askerlik belgesi

(var ise) İlgili dalda bilimsel çalışma yaptıklarını kapsayan dosya

Not : http://pdb.ahievran.edu.tr adresinde yer alan aday başvuru formu iki nüsha doldurularak teslim edilecektir.

  Fakültelerin Biyokimya Bölümü mezunu olup Biyokimya Anabilim Dalında Yüksek Lisans yapmış olmak.Axym plus ve Beckman Access imminotetkik analizörleri kullanım ve aplikasyon sertifiklarına sahip olmak. Uzman 1 30 Kasım 2011