Hacettepe Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 31 Ekim 2011 08:24, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hacettepe Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi'ne 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddeleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır. Ayrıntılı bilgi Üniversitemizin http://www.hacettepe.edu.tr Web sayfasının duyurular kısmında mevcuttur.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz, Mühendislik Fakültesi Dekanlığına 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

İstekliler, başvurularını 31 Ekim-14 Kasım 2011 tarihleri arasında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapacaklardır.

Başvurular ilgili Fakülteye yapılacak olup, Adayların Hacettepe Üniversitesi Senatosu tarafından kararlaştırılan kriterlere (http://hacettepe.edu.tr/duyuru/detay.php?ku=1833 adresinden öğrenilebilir.) uymaları gerekmektedir. Bu kriterlere uymayanların başvuruları işleme konulmayacaktır.

İlan edilen kadrolara başvuruda bulunan adaylar, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin 8. maddesinde istenilenlerle http://hacettepe.edu.tr/duyuru/detay.php?ku=1833 web adresinden temin edecekleri formları doldurarak; 4 nüsha olarak hazırlayacakları yayın dosyalarını bu amaca uygun kutu içerisinde bir dilekçe ile birlikte ilgili Fakülteye teslim edeceklerdir.

Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLAN OLUNUR.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Bilgisayar Bilimleri Yrd.Doçent

JeodeziYrd.Doçent (1)

AÇIKLAMALAR

1 Lisans eğitimini Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünden almış olmak.

KOŞULLARI ARANACAKTIR.