Denizli Hançalar Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Ekim 2011 08:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denizli Hançalar Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı
DENİZLİ İLİ ÇAL İLÇESİ HANÇALAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLK DEFA ATANACAK İTFAİYE ERİ ALINACAKTIR

Denizli ili Çal İlçesi Hançalar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek özere, 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye itfaiye Yönetmeliği ile 11 04 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye itfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde Başkanlığımızca münhal bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, KPSS taban puanı türü belirtilen İtfaiye Eri kadrosuna; 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve sınav komisyonunca belirlenen aşağıdaki taban puanı alıp Başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasından, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınav ile 1 Adet itfaiye Gri alımı yapılacaktır.

ALIM YAPILACAK BOŞ KADROLAR

SINIFI UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ ÖĞRENİM DURUMU

G.İ.H İtfaiye eri .10 I E/K KPSSP94 Lise, Meslek lisesi veya dengi okul mezunu olmak

l ADET İTFAİYE ERİ

İTFAİYE ERLİĞİNE BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları kanununun 48. maddesindeki şartlan taşımak Devlet Memurluğuna al uyacaklarda aranan genci şartlar.

1- Türk vatandaşı olmak.

2- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

3- KPSS (Kamu Personeli Seçme sınavı) 2010 yılı sınavına girmiş en az 65 ve üzeri puan almış olmak.

4- Tabloda belirtilen kadrolara uygun olarak, Lise ve dengi okulu Mezunu olmak.
5- Erkek Adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan.

6- Erkek de boy en az 1.67 metre, 1 metreden fa2İa olan kısım ile kilosu arasında (+,-) 10 kgdan fazla fark olmamak boy ve kilo tesbitine ilişkin herhangi bir sağlık kurumundan alınan onaylı belge.
7- Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi lobisi olmamak kaydıyla çalışma şartlarına uygun olmak.

8- Kalıcı ve bulaşıcı hastalığı olmamak, İtfaiye Eri görevini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bir özrü bulunmamak.

9- Her herhangi bir kamu veya özel kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğü ve tazminat borcu olmamak Belediyemize başvuran adaylar KPSSP94 - 65 puanına göre sıralanacak ve en
yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday dayanıklılık ve sözlü sınava çağrılacaktır.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ

Başvurular 14/11/ 2011 pazartesi günü sual 10.00 da başlayıp saat 16-00 da sona erecek olup istenilen belgelerle birlikte Hançalar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne
şahsen yapılacak olup, posta ve e-mail yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı sonradan tespit edilen başvurular idaremizce değerlendirmeye alınmayacaktır. Sınava çağrılan adaylar sınava giriş belgelerini Belediyemiz muhasipliğinden alacaklardır

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

1- Aday tarafından doldurulacak başvuru formu (Başvuru formu örneği kurumdan temin edilecektir.)Form doldurularak aşağıdaki belgeler eklenecektir.

2-2010 KPSS Sonuç belgesi

3- T.C Kimlik numarası mevcut Nüfus cü2dam fotokopisi

4- Diploma (aslı ibraz edilecektir).

5- 2 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğrafı 1 adedi Başvuru Formuna yapıştırılacaktır.)

6- Erkek adaylar için terhis belgesi veya askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyan.

DEĞERLENDİRME

Sınav Komisyonunca yapılacak olan sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sözlü sınavdan 70 puanın altında alan adaylar başarısız sayılacaktır. Sözlü Sınavda 70 ve üzeri puan alan adayların En yüksek başarı puanından başlayarak atama yapılacak sayı kadar asil ve yarısı kadar yedek aday ilan edilecektir. Asıl adaylardan göreve
başlamayanların yerine sırayla yedek adaylardan atama yapılacaktır. Sınav sonuçları kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

SINAV YERİ VE ZAMANİ

Sınav; Hançalar Belediye Başkanlığı binasında 17/11/ 2011 perşembe günü saat 10.00 da sözlü sınav komisyonu huturunda dayanıklılık ve mülakata tabi tutulacaktır. Adayların spor
ayakkabısı ve eşortmanlarını da yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Yönetmelikte belirtilen kritere uymayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

SINAV KONULARI

A) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

B) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp tarihi

C) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

D) Belediye İtfaiye Yönetmenliğimin 16 maddesinin 5. bendi gereği dayanıklılık testi

E) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuattan oluşacaktır.

Sınav sonuçlan kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

İLAN OLUNUR.