Bozok Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Ekim 2011 11:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozok Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimine, 2547 sayılı Kanun?un ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarihli ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

A- BAŞVURU ŞARTLARI

1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2-Başvurularda merkezi sınavdan ALES?ten mezun olunan alandan en az 70 puan almış,

3-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış,

4-Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması,

5-İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu,

6-Alanında Yüksek Lisans (tezli) yapmış veya mezuniyetten sonra alanında belgelendirmek şartıyla en az 2 (iki) yıl tecrübeli olmak.

B- BAŞVURMA ŞEKLİ VE İSTENEN BELGELER

1-Başvuru dilekçesi: www.bozok.edu.tr adresinde yer alan başvuru dilekçesi doldurularak, duyuru detay numarası mutlaka belirtilecektir.

2-Lisans diploması fotokopisi,

3-Lisans transkript fotokopisi,

4-ALES belgesinin fotokopisi veya internet çıktısı (ALES yapıldığı tarihten itibaren üç yıl süreyle geçerlidir.)

5-KPDS, ÜDS veya eşdeğerliği olan yabancı dil belgesinin fotokopisi veya internet çıktısı,

6-Yüksek Lisans (tezli) yapanlar, Transkrıpt ve Yüksek Lisans yaptığına dair belge fotokopileri,

7-Yüksek Lisans mezunu olmayanlar, mezuniyetten sonra alanında prim yatırılarak en az 2 yıl tecrübeli olduğuna dair belge fotokopisi. Tecrübe belgesini veren iş yeri aynı zamanda priminide yatırmış olması şarttır.

8-Özgeçmiş,

9-Her aday sadece bir kadroya başvurabilecektir.

C- MUAFİYET

Doktorasını tamamlamış olanlar, Tıpta Uzmanlık Tüzüğü hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Projesi kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu Kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kontenjanlarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

D- BAŞVURU YERİ

Başvuru için gerekli tüm belgeler orta boy bir zarf içine yerleştirilerek, www.bozok.edu.tr adresinden indirilecek ?Başvuru Zarfı Kapak Formunu? zarfın üstüne yapıştırılarak, Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesine şahsen verilecek veya posta ile gönderilecektir.

İlan süresi içinde yapılmayan başvurular ile eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta veya kargo ile gönderilen başvurularda gönderilen tarih dikkate alınmayacak, birimin evrak kayıt tarihi esas alınacaktır.

İrtibat Adresi:

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Binası / YOZGAT

Telefon: 0 (354) 242 10 01 Santral

Faks: 0 (354) 242 10 05

Not:1- Başvuruda istenen belgeler fotokopi olması nedeniyle kesinlikle iade edilmeyecektir.

Not:2- 4?lük ve 5'lik not sisteminin 100?lük not sistemine dönüştürülmesinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen dönüşüm tablosu esas alınacaktır.

Not:3- Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Üniversitemiz web adresinde yayınlanacak duyurular tebligat niteliğindedir.

  İnşaat Mühendisiliği Bölümü mezunu olmak. Uzman 1 24 Ekim 2011
  Makine Mühendisiliği, Metal Eğitimi veya Makine Eğitimi Bölümlerinin birinden mezunu olmak. Uzman 1 24 Ekim 2011