K.Maraş Sütçü İmam Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Ekim 2011 07:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
K.Maraş Sütçü İmam Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür.

Profesör ve doçent kadrosuna başvurular Personel Daire Başkanlığına, yardımcı doçent kadrosuna başvurular ise ilgili fakülteye şahsen yapılacaktır Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

Öğretim üyesi atamalarında, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uygulanacaktır.

Yardımcı doçent kadrosuna başvurularda, merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alınmış olsa bile, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunun 23,maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemizce aynca yabancı dil sınavı yapılacaktır.

Adaylar, hangi dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde belirteceklerdir.

Yardımcı doçentlik dil sınavının tanhi Rektörtüğümüzce daha sonra belirlenecek olup, konu ile ilgili duyuru www.ksu.edu.tr. adresinden yapılacaktır.

Adaylardan istenilen belgeler

Bolüm. Anabılım Dalını ve sabıka kaydının bulunup bulunmadığını belirten başvuru dilekçesi ekinde bir adet fotoğraf, lisans diploması fotokopisi, doktora / uzmanlık diploması fotokopisi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesi, bilimsel çalışma ve yayın listesi, yabancı dil belgesi, profesör kadrosuna başvuracaklar, doçentlik belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 6 takım, doçent kadrosuna başvuracaklar, doçentlik belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım.yardımcı doçent kadrolarına başvuracaklar ise bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım olarak sunacaklardır

BİRİM UNVAN K/D ADET NİTELİĞİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

Tarla Bitkileri Profesör1 2

Bahçe Bitkileri Profesör 1 2

Tarla BitkileriDoçentt 1 1

Entomoloji Doçent1 2

Tarımsal Makine Sistemleri Doçent1 1

TIP FAKÜLTESİ

Üroloji Doçent1 1

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 1

İç Hastalıkları Doçenti 1 1

Kardiyoloji Doçent 1 1

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Tekstil Teknolojisi Doçent 2 1

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Kooperatifçilik Doçent Yard.Doç. 3 1