Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Eylül 2011 00:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

05 Ekim 2011 tarihli Resmi Gazetede Yayımlanmıştır.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

30.09.2011 tarih ve 28070 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan Üniversitemiz birimlerine alınacak Akademik personel alımı ilanımız aşağıdaki şekliyle düzeltilmiştir.

SEHVEN YAYIMLANAN

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI/ALANI ÜNVANI DERECESİ ADET AÇIKLAMA
Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Turizm Rehberliği Yardımcı Doçent 3 1 Otel işletmelerinde istihdam konusunda çalışmaları olmak.

OLMASI GEREKEN

30 Eylül 2011 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 S.D.M.K.48. maddesi hükümleri dahilinde Öğretim Elemanı alınacaktır.

Başvurular ilanın Resmi Gazete?de yayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23,25. ve 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmak şartıyla:

PROFESÖR kadrosuna başvuracak adayların; www.personel.gazi.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak (Profesör adayları dilekçelerinde yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterecektir.) özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (6) altı adet dosyayı (Personel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde) ekleyerek, Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

(Profesör kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.)

DOÇENT kadrolarına başvuracak adayların; www.personel.gazi.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak, özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doçentlik belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan (4)dört adet dosyayı ( Personel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde ) ekleyerek, Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

(Doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.)

YARDIMCI DOÇENT kadrosuna başvuracak adayların; www.personel.gazi.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak,, özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, yayın listesi, başvurdukları anabilim dalında yapmış oldukları doktora belgesi (yurtdışında alınan diplomaların Üniversiteler Arası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması) ve varsa yabancı dil başarı belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört adet dosyayı ekleyerek ilgili Fakülte Dekanlığına, şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrosuna; Profesör ve Doçentler, Doçent Kadrosuna; Profesörler müracaat edemezler.

Duyurulur.

BİRİMİ BÖLÜM ABD UNVANI DER. ADET AÇIKLAMA
Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Rekreasyon Eğitimi Rekreasyon Doçent 1 1 Psikososyal alanında çalışmaları olmak.
Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Yardımcı Doçent 3 1 Kayak konusunda çalışmaları olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Profesör 1 1  
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Profesör 1 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Doçent 1 1  
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Yardımcı Doçent 3 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Doçent 1 1  
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Doçent 1 1  
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Doçent 1 1  
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Yardımcı Doçent 3 1 Temporal mandibular eklem hastalıkları konusunda çalışmaları olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Pedodonti Yardımcı Doçent 3 1 Lazer uygulama konusunda çalışmaları olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Periodontoloji Yardımcı Doçent 3 1 Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Protetik Diş Tedavisi Profesör 1 1  
Edebiyat Fakültesi Psikoloji Sağlık Psikolojisi Yardımcı Doçent 3 1 Klinik psikoloji konusunda çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Fizik Genel Fizik Profesör 1 1 Cellular automaton konusunda çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Fizik Yoğun Madde Fiziği Profesör 1 1 Kristal yapılar konusunda çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Matematik Geometri Profesör 1 1 Geometri konusunda çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Profesör 1 1 Fizik eğitimi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Eğitimi Biyoloji Eğitimi Profesör 1 1 Bitki biyoteknolojisi alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Coğrafya Eğitimi Doçent 1 1 Beşeri coğrafya alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojisi Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojisi Eğitimi Doçent 1 3 Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri alanında çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretimi Profesör 1 1 Öğretmen eğitimi ve yeterlilikleri konusunda çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Doçent 1 1 Ölçmede puanlama sistemi üzerine çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi Doçent 1 1 İngiliz Dili Eğitimi alanında ve Avrupa dil portfolyosu konusunda çalışmaları olmak.
Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi Yardımcı Doçent 3 1 İngiliz Dili Eğitimi alanında ders içerikleri hazırlama ve tasarımı alanında çalışmaları olmak.
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Milletlerarası Hukuk Yardımcı Doçent 3 1  
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Yardımcı Doçent 3 1  
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Medeni Hukuk Profesör 1 1  
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Medeni Usul İcra ve İflas Hukuku Yardımcı Doçent 3 1  
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Milletlerarası Özel Hukuk Profesör 1 1  
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ticaret Hukuku Profesör 1 1  
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ticaret Hukuku Yardımcı Doçent 3 1  
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Ekonometri Profesör 1 1 Zaman serileri analizleri konusunda çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat Doçent 1 1  
Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Şehir ve Bölge Planlama Doçent 1 1 Üretim ağları ve bölgesel gelişme konusunda çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği ( Geoteknik ) Doçent 1 1 Güvenilirliğe dayalı tasarım ve sığ temeller konusunda çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (Yapı) Yardımcı Doçent 3 1 Betonarme elemanların delikli saç levhalarla rehabilitasyonu konusunda çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği Profesör 1 1 Absorbsiyonlu soğutma konusunda deneysel çalışmaları olmak.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik İç Hastalıkları Hemşireliği Yardımcı Doçent 3 1 İç Hastalıkları konusunda çalışmaları olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu     Profesör 1 2 Fizyoloji konusunda çalışmaları olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu     Yardımcı Doçent 3 1 Gıda Mikrobiyoloji konusunda çalışmaları olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu     Yardımcı Doçent 3 1 Böcek ekolojisi ve sistematiği konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Doçent 1 1 Bilgisayar ağları ve web teknolojileri konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Doçent 1 1 Sayısal işaret işleme ve mikro-elektronik konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Doçent 1 1 Yapay sinir ağları ve genetik algoritma konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Yardımcı Doçent 3 1 Betonarme ve çelik yapılar konusunda; sonlu elemanlar yöntemi konusunda ilgili çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yardımcı Doçent 3 1 Asenkron motor sargıları konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri ve Endüstri Mühendisliği Ağaç İşleri ve Endüstri Mühendisliği Profesör 1 1 Lamine masif ağaç malzemelerin teknolojik özellikleri konusunda çalışmaları olmak.
Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri ve Endüstri Mühendisliği Ağaç İşleri ve Endüstri Mühendisliği Profesör 1 2 Mobilya mukavemeti konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1 1 Ameliyathane dışı anestezi ve sedasyon konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Acil Tıp Yardımcı Doçent 3 1 Travma konusunda deneysel çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 Çocuk onkoloji alanında deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 Çocuk Gastroenterolojisi alanında deneyimli olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Enfeksiyon Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1  
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Yardımcı Doçent 3 1  
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Tıbbi Farmakoloji Profesör 1 1  
Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Rekreasyon Yönetimi Yardımcı Doçent 3 1 Destinasyon seçiminde imajın etkisi konusunda çalışmaları olmak.
Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği Doçent 1 1 Kalite yönetimi konusunda çalışmaları olmak.
Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği Yardımcı Doçent 3 1 Bilgisayar teknolojileri alanında uzaktan eğitim konusunda çalışmaları olmak.
Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Turizm Rehberliği Yardımcı Doçent 3 1 Otel işletmelerinde istihdam konusunda çalışmaları olmak.
Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Çalgı Eğitimi (Bağlama) Yardımcı Doçent 3 1 Bağlama konusunda çalışmaları olmak.