Çankırı Yukarıöz Çiftçi Koruma Başk. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Eylül 2011 15:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çankırı Yukarıöz Çiftçi Koruma Başk. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

YUKARIÖZ BELDESİ ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BAŞKANLIĞI BELİRLİ SÜRELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Aşağıda belirtilen nitelikte. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığınca 17.06.2011 tarih ve 2011 - 02 Sayılı Kararı gereğince koruma başkanlığında çalıştırılacak personelin niteliklerini belirleyen nitelikleri, özlük haklan çalışacak personelin çalışma şartlarına ilişkin şanlar Yukarıöz Çiftçi Malları Koruma başkanlığınca 1 adet bekçi görevlisi 5510 sayılı sigorta kanunu uyarınca belirli süreli sözleşmeli personel alınacaktır.

A-BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR :

1 - T.C. Vatandaşı Olmak.

2 - Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak.

3 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından gün almamış olmak.

4-Askerlik görevini yapmış olmak.

5 - Kamu haklarından mahrum bulunmamak

6 - Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar ve tescil etmiş suçlar hariç olmak üzere ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut ta affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, inancı kötüyle kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ve ya istimal veya istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

7-Yapılacak olan İşin Gereği Adayların Cinsiyetinin Erkek Olması.

8-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı vücut sağlığı ve özrü bulunmamak

9-Adli ve İdari soruşturma sonucunda işe alınmasına engel bir hali bulunmamak

10-Yukanöz Beldesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

11 - En az ilköğretim okulu mezunu olmak

B-BAŞVURU SEKLİ VE SÜRESİ :

1 - Başvuruda Bulunacak Adayların YUKARIÖZ BELDESİ ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BAŞKANLIĞINA Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi, Yerleşim Yeri Belgesi, Nüfus Kayıt Örneği, Adli Sicil Belgesi, Sağlık Raporu, Mezun Olduğu Okul Diploması veya diploma yerine geçen belge, Askerlik Terhis Belgesi, ile 26.09.2011 tarihi ile 30.09.2011 tarihleri arasında Yukarıöz Beldesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına ( Yukarıöz Beldesi Şeyh İsmail Mahallesi Sağlık Sokak No: 1 Belediye Hizmet Binası ) YAPRAKLI / ÇANKIRI adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2 - Başvuru esnasında Başkanlığımız tarafından alınan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olanların başvurulan kabul edilmeyecektir.

3 - Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecektir ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.