Konya Bağbaşı Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Eylül 2011 11:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya Bağbaşı Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

KONYA İLİ HADİM İLÇESİ BAĞBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

İLK DFFA ATANACAK İTFAİYE ERİ ALIMI İLAN!

Bağbaşı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları kapsamında istihdam edilmek üzere 21.10.2006 tarih ve 26326 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliği ile 11.04 2007 tarih ve 26490 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair Yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde İtfaiye Yönetmeliğinin 25,16 ve 17. Maddelerine göre, Başkanlığımızda münhal bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, adeti, KPSS taban puanı ve türü belirlenen İtfaiye Eri Kadrosuna; 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve Sınav Komisyonunca belirlenen aşağıdaki taban puanı alıp Başkanlığımıza müracaat eden ada/ar arasından en yüksek puandan başlamak üzere İlan edilen kadro sayısının üç katı aday belirlenerek sözlü sınava çağrılacaklardır.

Sınıfı Kadro Ünvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Taban Puanı KPSS Puan Türü Eğitim Ourumu
GİH itfaiye Fri 10 1 K/E 55 KPS5P3 Dort yıllık yüksekokul mezunu olmak
GIH İtfaiye Eri 10 1 K/E 55 KPSSP94 Lise ve dengi okulu mezunu olmak
GİH itfaiye tri 11 1 K/E 55 KPSSP94 Lise ve dengi okulu mezunu olmak

ARANAN ŞARTLAR:

1-Genel Şartlar:

1-Türk Vatandaşı olmak,

2-Sınavın yapıldığı tarih İtibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak,

3-Askerlik çağına gelmiş İse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya tecilli olmak,

4-Tartılma ve Ölçülme aç karına, soyunuk ve çıplak ayaklı olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 m, kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (*,-) 10 kg dan fa/la fark olmamak,

5-Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedensel ve akılca bir sakatlığı bulunmamak,

6-Kamu haklarından mahrum bulunmamak (ağır hapis veya bir yıldan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç İle hüküm giymiş bulunmamak),

7-Sağhk açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.

8- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesınde belirtilen şartları taşımak.

9 2010 Yılı Kpss Sınavına girmiş olup dört yıllık yüksek okul mezunu Adaylarda KPSS P3 Türünde en az 55; lise dengi okulu mezunu adaylarda KPS5.P94 Puan türünde 55 ve üzeri olmak.

SÖZLÜ MÜLAKAT KONULARI:

-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

-Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi,

-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

-Mahalli idareler ile ilgili Temel Mevzuat,

-Mesleki uygulamalar, dayanıklılık testi.

Genel kültür.

NOT: Adayların sınava gelirken dayanıklılık testi iç-m spor ayakkabısı, eşofmanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

SINAV ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME

1 Sözlü sınav mülakat şeklinde yapılır. Değerlendirme sonucunda belirlenen puanın altına düşmemek kaydıyla en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil aday Sınavı kazanmış sayılır. Ataması yapılacak kadro sayısı kadar da yedek aday belirlenir.

2- Sözlü sınav komisyonu sınava giren adayları dayanıklılık testi olmak özere İtfaiye yönetmeliği ve bu yönetmelikte atanma için öngörülen genel ve özel şartları taşıyıp taşımadıkları açısından değerlendirilir.

3- Başarı notu sözlü mülakat sınavında alınan nottur. Sözlü sınav komisyonu sınav sonuçlarını sözlü sınavda en yüksek not alandan başlayarak sıralandırmak suretiyle bir liste haline getirip imzalar.

4- Kurum sözlü sınavından başarılı olabilmek için İOO tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir.

5- Sınav sonuçları başarı sırasına göre kazananlara yazılı olarak bildirilir.

6- Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.

7- Sınav Komisyonu: Sınav sonunda personel alımı için ilana çıktığı kadrolarda başarı puanları düşük bulunduğu veya yeterli bulunmadığı takdirde sınav duyurusunda ilan edilenlerin bir kısmı yada hiçbirinin alıp almama hakkına sahiptir. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir gerçeği sakladığı tespit edilenlerin atamaları yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

8- Sınava çağrılan adaylar sınav giriş belgelerini belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alabilirler.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Başvurular 12.10.2011 günü saat 09.00 da başlayıp, saat 16:30 da sona erecektir. Başvurular Konya ili Hadim İlçesi Bağbaşı Belediyesi yazı İşleri müdürlüğüne şahsen yapılacak olup, posta,faks ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar Kabul edilmeyecektir. Başvurusunu yapan adayların eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı sonradan tespit edilen başvurular idaremize değerlendirmeye alınmayacaktır

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- T.C. Vatandaşlık nolu Nüfus cüzdan fotokopisi, (Aslı ibraz edilecektir).

2- öğrenim durumunu gösterir belgenin fotokopisi.

i- Son üç ay içinde çekilmiş dört adet vesikalık fotoğraf,

4- 4 Yıllık Yüksekokul mezunu 2010 yılı KPSS93 taban puanı 55, Lise ve dengi okul KPSS94 taban puanı 55 sonuç belgesi,

5- Aday başvuru formu (Bağbaşı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak).

6- Askerlikle ilişigi olmadığına dair beyan.

7- Herhangi bir sağlık kuruluşundan alacakları onaylı sağlık raporu.

8- Boy ve kilo tespitine ilişkin herhangi bir sağlık ocağından alınan onaylı belge.

SINAV YERİ VE SAATLERİ

Sözlü mülakat sınavı Konya ili Hadim ilçesi Bağbaşı Belediye Başkanlığı hizmet binasında 30.10.2011 tarih ve saat 09:00 da başlayacaktır. uygulamalı dayanıklılık sınavı ise aynı günü saat 14:00 de yapılacaktır.

NOT : Saat 09:00 dan sonra gelen adaylar mülakat ve dayanıklılık sınavına alınmayacaktır.

İLAN OLUNUR