Anadolu Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Eylül 2011 10:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Ünv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR.

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan profesör ve doçentler alınacaktır.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesi?nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri?ni taşıyan profesör ve doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde ?Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir? adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır.

Duyurulur.

Profesör (Devamlı Statü):

Açıköğretim Fakültesi İktisadi ve İdari Programlar Bölümü.

Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Ekoloji Anabilim Dalı, Matematik Bölümü Topoloji Anabilim Dalı.

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı.

Doçent (Devamlı Statü):

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Bilimleri Anabilim Dalı, Çevre Teknolojisi Anabilim Dalı.

İktisat Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Teorisi Anabilim Dalı.