Dicle Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 18 Aralık 2004 16:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dicle Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemiz birimlerinin aşağıda belirlenen anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve ÖğretimÜyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre öğretim elemanı
alınacaktır.
Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren onbeş(lS) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup, suresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar île postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
1- Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; özgeçmiş ve yayın listelerini, öğrenim belgelerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, iki adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını ve varsa Merkezi Doçentlik Basarı Belgesi, ÜDS Belgesi veya KPDS belgesini ve Puanlama Şablonunu kapsayan dört takım dosyayı başvuruda bulunduğu anabilim dalını ve yabancı dilini belirttiği bir dilekçe ekinde Rektörlüğe teslim edeceklerdir.
2- Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına başvuran adaylar; başvurduğu görevi, anabilim dalını ve sınava gireceği yabancı dilini belirttiği dilekçesine, lisans(ve varsa yüksek lisans) mezuniyet belgesini, transkriptini, özgeçmişini, 2 adet fotoğrafım, nüfus cüzdan örneğini, 3 adet referans mektubunu, varsa yabancı dil belgesini, yayınlanmış veya yayınlanacak bilimsel çalışmalarını ekleyerek Rektörlüğe başvuracaklardır.
3- Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların KPDS'den en az 70 puan veya ÜDS'den en az 65 puan, aldığını belgeleyenler yabancı dil sınavını başarmış sayılırlar.
4- Yardımcı Doçent, öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına başvuran adayların yabancı dil sınav tarihleri adaylara ayrıca bildirilecektir.
5- Atamaların yapılabilmesi için adayların hizmet durumunun mevcut kadro dereceleri ile uyumlu olması gerekmektedir.

BİRİMİ-BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI  
Fen-Ed.Fak Organik Kimya 1/Uzman
Diş Hek.Fak. Protetik Diş Tedavisi 1/Yrd.Doç.
Müh.-Mim.Fak. Bina Bilgisi 1/Yrd.Doç.
Röleve-Restorasyon 1/Yrd.Doç.
Cevher Hazırlama 1/Yrd.Doç.
Maden İşletmesi 1/Yrd.Doç.
Elektrik Makineleri 1/Yrd.Doç.
Konstriksüyon ve İmalat 1/Yrd.Doç.
Tıp Fak. Göz Hastalıkları 1/Yrd.Doç.
Enf.Hast.ve Klinik Mikrobi. 1/Yrd.Doç.
Plastik ve Rekonst Cerrahi 1/Yrd.Doç.
Veteriner Fak. Dölerne ve Suni Tohumlama 1/Öğr.Gör.
Batman Tek.Eg.Fak. Elektrik Öğretmenliği 1/Öğr.Gör.


Not: I)- Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların en az yüksek lisans yapmış olmaları gerekir.
2)- Fen-Edebiyat Fakültesine alınacak Uzman, NMR Spektrometresinin Operatörlüğünü yapacağından bu alanda birikimli olması gerekmektedir.