Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Ağustos 2011 07:58, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır.

Birimi Bölüm/Program Anabilim Dalı/Programı Profesör Açıklama
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bil. Böl. İç Hastalıkları 1 Diyabet konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi 1  

Adayların Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru ve Atanma/Yeniden Atanma Kriterlerini sağlamaları ve 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı Ülkelerde alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul?ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)

1 - Profesör kadroları daimi statüde olup 2547 Sayılı Kanun ile ilgili Yönetmelikte belirtilen niteliklere sahip adayların, başvurdukları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, onaylı Doçentlik Başarı Belgesi örneği, nüfus cüzdan örneği, özgeçmiş, hizmet cetveli, yayın listesi (başlıca araştırma eserlerini belirterek) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 6 takım halinde şahsen Rektörlük Personel Daire Başkanlığı?na teslim etmeleri gerekmektedir.

2 - Başvuru dilekçelerinde yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Son başvuru tarihi ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Süresi içerisinde şahsen yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.