İzmir Yüksek Teknoloji Enstirüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Ağustos 2011 07:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Yüksek Teknoloji Enstirüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Aşağıda anahilim dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Enstitümüz Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümünde açık bulunan yardımcı doçent kadrosuna 2547 saydı Yükseköğretim Kanunu, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeninin ilgili maddeleri, Enstitümüzün Minimum Akademik Yükseltme ve Atama ölçütleri ile İlgili Esasları ve Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Eğitim-öğretim ve Yabancı Dille Eğitim-öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alınacak olup, adayların Enstitümüz Senatosunun 27/07/2010 tarih ve ve 11/2 saylıı Kararı ile belirlenen yabancı dil puanına sahip olmaları gerekmektedir.

1- İstenen Belgeler:

Başvuruda bulunacak adayların dilekçe, iş talep formu, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, lisans, yüksek lisans, doktora diploması, doktora tezi, yabancı dil baştın belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı 4 nüsha olarak hazırlayarak, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampus Alanı Uria-IZMIR) müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Adayların 657 saydı Kanunun 48. maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımaları gerekmektedir.

3- Başvuracakların, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Enstitümüzün Minimum Akademik Yükseltme ve Atama ölçütleri ile İlgili Esasları ve Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Eğitim-öğretim ve Yabancı Dille Eğitimöğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik hükümlerini sağlamaları gerekmektedir. (Senato Kararı, Kanun ve Yönetmelikler http://www.iyte.edu.tr adresinden temin edilebilir.)

4- Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5- Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15(onbeş) gündür. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BİRİMİ ANABiLİM DALI UNVANI ADET DERECE AÇIKLAMA

Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Yardımcı Doçent 14.Kimya Mühendisliğinde lisans, yüksek lisans ve doktora yapmış olmak Organik bileşiklerin kritik altı suda davranışları ve bozunumu ve hidrotermal elektroliz yöntemi konularında çalışmaları ve yayınları olmak.

19/08/2011 tarihli Yeni Asır Gazetesinde yayımlanmıştır.