Kahramanmaraş Sütçü İmam Ünv. Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 13 Aralık 2004 11:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş Sütçü İmam Ünv. Akademik Personel İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 254? sayılı YüKsekögretim Kanununun hükümlerine göre çalıştırılmak Özere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesindeki ve Üniversitemiz "Akademik Kadrolara Yükseltilme ve Atama Yönergesi" (*) nde belirtilen şartlara sahip öğretim elemanı alınacaktır. Başvuru suresi İlanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür. Profesör ve Öğretim Görevlisi kadrosuna başvurular Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent kadrosuna başvurular ilgili fakülteye şahsen yapılacaktır, Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adayların "KSÜ Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Yükseltilme ve Atama için Asgari Koşuüarm Sağlandığına ilişkin Bildirim Formu" nü doldurması gerekmektedir.

Profesör kadrosuna devamlı statüde atama yapılacaktır.

Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuranlarda, lisans mezunu ve en az beş yü deneyim şartı (belgelendirmek suretiyle) aranacaktır.

Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmalar', şartı aranacaktır.

Adaylardan istenilen belgeler;

3- Anabilim Dalım belirten başvuru dilekçesi ekinde bir adet fotoğraf, diploma fotokopisi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, askerlik durum belgesi, yeni tarihli sabıka kaydı, bilimsel çalışma ve yayın listesi, Profesör kadrosuna başvuracaklar, Doçentlik Belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlartnt 6 takım, Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracaklar, Doktora Diploması veya Tıpta Uzmanlık Belgesi İle birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım olarak sunacaklardır,

4- Yardımcı Doçentlik Dil Sınavı ile Öğretim Görevlisi dil ve bilim sınavının yapılacağ! tarihler belirlendiğinde www.ksu.edu.tr. adresinden öğrenilebilir.

Birimi Unvan K/D Adet Niteliği
Tıp Fakültesi        
Anatomi Profesör 1 1  
Kardiyoloji Profesör 1 1 Girişimsel Kardiyolojide deneyimli olnak
Genel Cerrahi Profesör 1 1  
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Yrd.Doç. 4 1  
Ziraat Fakültesi        
Bahçe Bitkileri Profesör 1 1 Sebze biyoteknolojisi konusunda çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler Fak.        
Yönetim Bilimleri Profesör 1 1 Güvenlik Yönetimi alanında doktora yapmış olmak
Kahramanmaraş Meslek Y.O.        
İnşaat Öğr.Gör * 3 1 İnşaat Mühendisi olmak ve Harita Kadastro Teknikeri diploması sahibi olmak
İşletme Öğr.Gör ** 3 1 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans diplomasi sahibi olmak, çok iyi derecede İngilizce bilmek.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kuru! Yabancı Dil Sınavındım (ÜDS) en az 60 puan aldığını belge ile sunmaları halinde, Yardımcı Doçentlik Dil Sınavından muaf tutulacaktır.
(*) Akademik Kadrolara Yükseltilme veÂtma^Ooergesi www.ksu.cdu.tr adresinden temin edilebilir
(**) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından gerekli izinler ahndıgmcla atama yapılacaktır.