Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 11 Aralık 2004 14:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Vatan Gazetesi/11.12.2004

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı yasa hükümlerine göre Öğretim üyesi, Yasanın 33. maddesi hükümlerine göre Araştırma Görevlisi alınacaktır.
Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların mezuniyet belgelerini, özgeçmişlerini, bir adet fotoğraflarını varsa yayımlanmış ya da yayınlanacak olan çalışmalarını, LEŞ belgelerini, bildiği yabancı dilini belirttiği dilekçelerine ekleyerek ilgili birime; duyurumuzun yayımı tarihinden başlayarak bir hafta içinde başvurmaları gerekmektedir.

Öğretim üyeliğine yapılacak başvuruların YTÜ Senatosunda kabul edilen "Akademik Yükseltme ve Atama Kriterine" uygun olması zorunludur. Kriterlere uymayan başvurular kabul edilmeyecektir.
Adayların; Başvurduğu anabilim dalı ile "Başlıca Araştırma Eseri"ni belirttiği dilekçelerine, özgeçmişlerini, yayın listesini, bildirileri ile bunlara yapılan atıfları yönettiği doktora çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğe; Duyurumuzun yayımı tarihinden itibaren başlayarak 15 gün içinde başvurmaları gerekmektedir.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Adet
İktisadi idari Bilimler Fakültesi İşletme Ticaret Hukuku 1/Öğr.Gör.
İktisadi idari Bilimler Fakültesi İktisat Iktasat Politikası 1/Öğr.Gör.
İktisadi idari Bilimler Fakültesi Siyaset Bil.ve Ulus.llişk. Uluslararası ilişkiler 1/Öğr.Gör.
Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Geometri 1/Öğr.Gör.
İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Geoteknik 1*/Öğr.Gör.
(*) Doğa Bilimleri Araştırma Merkezinde görev yapmak üzere.
İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Geoteknik 1/Prof.