Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Ağustos 2011 07:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Akademik birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili hükümleri ile Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma Atama ve Görev Süresi Uzatımı İle İlgili Yönerge hükümleri doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır.

MÜRACAATTA ARANACAK ŞEKİL ŞARTLARI:

PROFESÖRLER İÇİN

- Profesör kadroları daimi statüdedir.

- Dilekçe (Başlıca araştırma eseri belirtilecektir), Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi onaylı sureti, Öğrenim Belgeleri, Nüfus Cüzdan Sureti ile 2 adet fotoğraf,

- Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (Altı) takım dosya ,

GENEL ŞARTLAR

- Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşımaları gerekmektedir.

- Yurtdışı Kurumlardan alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliği?nin onaylanmış olması şarttır.

- İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde; Profesör adayları Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına, bizzat başvurmaları gerekmektedir.

- ?Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma Atama ve Görev Süresi Uzatımı ile İlgili Yönerge? Üniversitemiz İnternet Sitesinde yer almaktadır. (http://www.bayar.edu.tr)

- Yönergede yer alan akademik etkinlik değerlendirme formu puanlaması yapılarak akademik çalışma dosyalarına eklenecektir.

BİRİMİ BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN DER. AÇIKLAMA
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Anesteziyoloji ve Reanimasyon Profesör 1 Algoloji Yandal Uzmanı Olmak
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Anesteziyoloji ve Reanimasyon Profesör 1 Uluslararası Resusitasyon Eğiticisi ve Yurt Dışı Yoğun Bakım Eğitimi Almış Olmak.