İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Temmuz 2011 07:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

T.C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSİ PERSONEL ALIM İLAN

TR81 Düzey 2 Bölgesinde (Bartın. Karabük. Zonguldak) kurulmuş olan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına 25.02.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile 25.07.2006 tarih ve 26239 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; ülkemizin ve bölgenin kalkınmasıvegelişmesıne hizmet etmek isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan 1 İç Denetçi ve 5 Uzman Personel alımı yapılacaktır.

İç Denetçi bakımından: üniversitelerin hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge planlama bölümleri ile mühendislik dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmuş, kamuda on yıl denetçi olarak görev yapmış adaylar arasından başvuru kriterlerini sağlayan 4 aday sozlu yarışma sınavına çağrılacaktır.

Uzman personel bakımından; üniversitelerin İktisat, Maliye, İşletme, Uluslararası İlişkiler ile Elektnk, Elektrik Elektronik. Elektronik Fakültelerinden veya Makine. Maden. Endüstri veya İşletme Mühendisliği Bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmuş adaylar arasından başvuru kriterlerini sağlayan 20 aday sözlü yarışma sınavına çağrılacaktır.

Başvuru koşulları, adaylarda aranan şartlar, tercih unsurları, başvuru için gerekli belgeler ve yarışma sınavına ilişkin detaylı bilgiler www.bakka.org.tr, www.bartin.gov.tr, www.karabuk.gov.tr, www.zonguldak.gov.tr ve www.dpt.gov.tr ınternet adreslerinden temin edilebilir.

BAŞVURU TARİHİ ; 25 Temmuz 201115 Ağustos 2011

BAŞVURU ADRESİ VE TELEFON: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Incıvez Mah. Milli Egemenlik Cad. No: 130 67100/ZONGULDAK Tel: O 372 257 74 70 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının merkezi Zonguldak Ilı olup, Ajansın faaliyet alanını Bartın, Karabük ve Zonguldak illeri oluşturmaktadır. Bu nedenle, sınavda başarılı olanlar, bu illerden, Ajansın uygun göreceği herhangi birinde çalışacaktır. Kamuoyuna ılanen duyurulur.

24/07/2011 Tarihli Yeni Şafak Gaztesinde YAyınlanmıştır.