Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Temmuz 2011 09:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

TrakyaÜniversitesi Rektörlüğünden:

PROFESÖR VE DOÇENT ALINACAKTIR.

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanun?un ilgilimaddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarıncaProfesör ve Doçent alınacaktır. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan profesör vedoçent adayları, ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde Rektörlük PersonelDaire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Profesör ve Doçent kadrosu devamlıstatüde olup, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen asgari koşullar ileÜniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan ek koşullarınısağlayan adayların başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerineekleyecekleri iki adet fotoğraf, Doçentlik Başarı Belgesi ile özgeçmiş, yayınlistesi (profesör adayları başlıca araştırma eserini belirtecek) ve yayınlarınıkapsayan dosyalarını Profesör adayları 6 nüsha, Doçent adayları ise 4 nüshahalinde vereceklerdir.

Doçent kadrosuna başvuran adayların, ilan edilen anabilimdalında doçentlik ünvanı almış olmaları gerekmektedir.Duyurulur.

  KADRO UNVANI, ADET
BİRİM BOLUM ANABILIM DALI Profesör Doçent
TP FAKÜLTESİ
Enfeksiyon Hastalıkları 1  
MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ
Bilgisayar Donanımı 1  
Bilgisayar Yazılımı   1
EĞİTİM FAKÜLTESİ
Rehberlik ve Psik . Danışmanlık 1  
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Muhasebe ve Finansman 1  
Uluslararası İlişkiler   1
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Beslenme ve Diyetetik 1 1
Hemşirelik   1