Muğla ve Kocaeli Üniversiteleri Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 25 Kasım 2004 08:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla ve Kocaeli Üniversiteleri Akademik Personel İlanı

Üniversitemize bağlı birimlerin boş kadrolarına 2547 Sayılı Kanun?un ilgili hükümleri ile Üniversitemizin 6/8/2002 gün ve 247/2 sayılı Senato Kararında belirtilen (bakınız: www.mu.edu.tr/duyuru/atamalar.html Akademik Yükseltilme ve Atanmalara İlişkin Yönerge) esaslar doğrultusunda öğretim elemanı alınacaktır.

a) Profesör kadrosu daimi statüde olup, adayların anabilim dallarını belirtir dilekçelerine özgeçmişleri, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri form 1-a veya 1-b ile Ek-I veya Ek-II formu (öğretim üyesi kadrosuna müracaat sırasında doldurulacak) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (Profesörlük takdim çalışmasının da belirtildiği) 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına,

b) Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirtir dilekçelerine özgeçmişleri, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri form 2-a veya 2-b ile Ek-I veya Ek-II formu (öğretim üyesi kadrosuna müracaat sırasında doldurulacak) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not: 1) İlgili kadrolara müracaat edeceklerin belirtilen kadro derecelerine atanabilme yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

2) Müracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakül.

 Unvanı 

Drc.

Adedi

Açıklama

İktisat

Profesör

1

1

  Tarım Ekonomisi Al. Uz. olmak

Maliye

Doçent

1

1

  Mali İktisat ve Sağ. Ek. Al. Uz. olmak

   .  .  .  .

Mühendislik Fakültesi

. . . .

Jeoloji Mühendisliği

Doçent

1

1

 .

Kocaeli Üniversitesi Akademik Personel İlanı

ÖĞRETİM ELEMANI ALINACAKTIR

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Kocaeli Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkelerine göre öğretim elemanı alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan başvurular geçersizdir.

Doçent kadrosu devamlı statü olup, adayların anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, öğrenim belgeleri örnekleri ve ?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan dosyaları Rektörlük PersonelDairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Yurtdışında alınan diploma veya ünvanların Üniversitelerarası Kurul?ca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

ARSLANBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

Bölüm

Anabilim Dalı

Ünvanı

Derece

Adet

Teknik Prog.

Tarım İşlt. ve Pazarlama Prog.

Doçent

3

1