Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Temmuz 2011 07:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İLAN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli Personel Alım İlanı

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik yapılmasına Dair Esaslarda yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre 2010 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara Sözleşmeli Personel alınacaktır.

UNVANIALINACAK

PERSONEL

SAYISI ARANILAN ÖZ NİTELİKLER

Mühendis1- Fakültelerin İngilizce eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği bölümü programından mezun olmak

- Hastane otomosyonu sistemi üzerine en az 3 yıllık deneyim sahibi olmak ve belgelemek.

Tekniker1- Ön Lisans Bilgisayar Programcılığı mezunu olmak.

- Yükseköğretim Kurumlarında Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödemenin Dağıtılmasında Uygulanacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik ile ilgili Çalıştaya katılmak ve sertifika sahibi olmak.

- Üniversitelerin çeşitli birimlerinde en az 8 (sekiz) yıl çalışmış olmak ve belgelemek.

Teknisyen1- Ortaöğretim kurumlarının Tesviyecilik bölümünden mezun olmak.

- Üniversitelerde, en az 2 (iki) yıl Maliye Bakanlığının Vizeli Pozisyonunda çalışmış olmak ve Sosyal Güvenlik Primi Hizmet Dökümü ile birlikte belgelemek.

Büro Personeli3- En az Lise ve Dengi okul mezunu olmak.

- Üniversitelerde, en az 2 (iki) yıl Maliye Bakanlığının Vizeli Pozisyonunda çalışmış olmak ve Sosyal Güvenlik Primi Hizmet Dökümü ile birlikte belgelemek.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

1- T.C. Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

4- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5- 657 Sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

6- Sınav tarihi itibariyle 18 (on sekiz) yaşını tamamlamış olmak.

7- 2010 KPSS sınavına girmiş olmak.

8- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

MÜRACAAT ŞEKLİ, YERİ ve ZAMANI

1- Adaylar, ilanın gazetede yayımladığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) www.gantep.edu.tr sayfasında örneği verilen dilekçe, özgeçmiş, mezuniyet belgesi (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) nüfus cüzdan fotokopisi ve 2010 KPSS (B) grubu puan belgesi ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir

2- İlanda belirtilen öz niteliklerden sadece birine müracaat edilecektir.

3- Bu ilanın yayımından önce yapılmış olan müracaatlar geçersizdir.

DEĞERLENDİRME VE SONUÇLARIN İLANI:

1- KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazananların ismi, Üniversitemizin web sayfasında (www.gantep.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2- Yerleştirilmeye hak kazanan adayların ilanı takip eden 7 gün içinde Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

3- Yerleştirilmeye hak kazanan adaylar Gaziantep Üniversitesi Taşra birimlerinde de görevlendirileceklerdir.